20190101 GC LightPro -topp

Møtekalender

Loading Events
  • This event has passed.

Advanced Composite – Forelesning og Hands-On,

29. Aug, 2019 - 30. Aug, 2019

« Alle arrangementer

jason_august_2019

Jason Smithson kalles ”one of the best teacher of Composite resin in the world”.

Vi har igjen gleden av å invitere til  2- dagers arbeidskurs med Dr. Jason Smithson, torsdag og fredag,  29. og 30. august 2019, i våre kurslokaler her i Oslo.

Hans CV er lang, og Dr. Smithson har mottatt mange priser og utmerkelser. Med mer enn 1000 forelesninger og kurs, og flere publikasjoner er Dr. Jason Smithson en meget verdsatt og populær foreleser, både i eget land og internasjonalt. Hans arbeidskurs får høyeste karakter, og gir den almenpraktiserende tannlege en mengde kliniske tips og teknikker. Tips som enkelt kan forbedre dine estetiske restaureringer på en raskere og forutsigbar måte

Dr. Smithson har en lett og ledig tone på sine kurs, og han setter stor pris på spørsmål og deltagelse fra kursdeltagere. Dette arbeidskurset tar for seg peg lateral ( tapp- tann ), wear ( slitasje ) og discoloration ( misfarging ).

For flere detaljer og informasjon, se vedlegg, eller ta kontakt med oss på telefon 2276 0140 for ytterligere informasjon.

Eller se denne linken 

Dette uttaler en kollega:

« Kurset med Jason Smithson er et «må-ta» for deg som har som mål om å mestre minimalt invasive teknikker med høy estetikk. Kursopplegget som er på to dager samt oppsettet og lokalene til NOD gir deg masse tid til å øve på og prøve forskjellige teknikker med veiledning fra Jason og andre dyktige tannleger som hjelper til med «hands-on». Kurset passer godt for de som er relativt ferske, men vil sannsynligvis gi enda bedre utbytte for tannleger med erfaring og ambisjoner innenfor høyestetisk tannbehandling. Dette kurset anbefaler jeg!»

Tannlege Reidar Fjeldheim, MNTF, Sandefjord

Details

Start:
29. Aug, 2019
End:
30. Aug, 2019
Event Categories:
,

Organizer

Norsk Orthoform Depot AS

BRUKERVEILEDNING

Når du trykker på setningen “Registrér møte/kurs” kommer du til en registreringsside; Registrer et arrangement. Første gang du er her må du registrere deg for å kunne legge inn en kalenderhendelse; du må ha et brukernavn og et passord.

Du bestemmer selv hvilket passord du vil bruke, og kan endre dette senere. Ved å trykke på “Registrer” sendes det en e-post til adressen du har oppgitt, og du må bare bekrefte riktigheten ved å klikke på en link. Da har du automatisk fått brukernavn (E-postadressen) og passord til kontoen din. Og du er klar for å legge inn ditt arrangement.

In the Eventscalendar

we collect all dental events, just to help avoiding meetings to collide. Everybody can put in their events, and it is free and «selfcatering»: You just registrate, log in and fill in your information. After approval your event is on the web. Translation into English is available at the top and bottom of the page. This is the “google translation” and is therefore not always perfect, but a help to our organizers abroad.

Passord er feil

Mistet ditt passord?

Passord er feil

Mistet passordet ditt?

Skriv inn e-postadressen din.
Du vil motta en link for å generere et nytt passord.

E-post er feil

Tilbake til Logg inn