20190101 GC LightPro -topp

Møtekalender

Loading Events
  • This event has passed.

Dental MeetUp 2019,

20. Sep, 2019

« Alle arrangementer

 

dentalmeetup2019_001

Det verserer en mengde rykter, men alle er enige om at det hele arrangeres av LIFCO-gruppen og Planmeca: Disse 2 grupperinger har boikottet Scandefa (Tandfaglige dage – som arrangeres av Dansk tandlægeforening) og arrangementet DFA i Fredericia. “Skjuling” av arrangementsansvarlige og kontakter skal muligens i seg selv være en tankevekker for praktiserende tannleger. Men fordi arrangementet ligger på høsten, konkurrerer ikke arrangementet direkte med Tandlægeforeningens arrangement

I invitasjonene som tekstes på nettsidene, er kontaktperson fraværende; telefonnummer og epostadresse direkte til noen ansvarlig for arrangementet er godt skjult og kun når du skal melde deg på. Kun ett navn oppgis i en enkelt setning, Vice Versa, et firma som kun arrangerer konferanser og events. Når man samtidig hevder at 50 utstillere er på plass, er en slik anonymisering av hva som egentlig foregår, kanskje noe som bør vekke reaksjoner? I selve programmet er det ingenting.

Arrangementet varer kun én dag (det kan være en fordel), og avsluttes med en stor fest.  Fagprogrammet virker godt.

 

Dette finner vi på http://www.plandent.dk/

Dental MeetUp 2019

​​​​​​​Mød os på Dental MeetUp 2019. Dental MeetUp er årets dentale event med fokus på fagligt og socialt netværk.
Bag arrangementet står Vice Versa, som sammen med over 50 udstillere fra dentalbranchen, sørger for, at vi får en fantastisk dag.
Vi glæder os alle til at se jer til en faglig og spændende dag, som slutter med et brag af en fest arrangeret af Vice Versa

 

Og på https://www.nordenta.dk/

Velkommen til Dental MeetUp

Vi glæder os til at møde jer til Dental MeetUp, årets dentale event med fokus på fagligt og socialt netværk.
Her i nyhedsbrevet kan du læse mere om kurserne og alt det praktiske.
Dental MeetUp løber af stablen den 20. september, og derfor afholder vi ikke Nordenta Fair, som normalt ligger på samme tidspunkt. Men vi kan garantere, at du ikke går glip af noget ved at vælge Dental MeetUp.
Vidste du eksempelvis, at der er sørget for gratis bustransport fra København til Aarhus. Vil du hellere sidde bag rattet selv, kan du få refunderet brobilletten. Dette kræver dog, at fire personer under samme tilmelding kører i samme bil.

Vice Versa Event Management
+45 44231231
info@dentalmeetup.dk

Fra Norge går det kun begrenset flyavganger. Og lite direkte.

Her er et utvalg:
Torsdag kveld Oslo-Aarhus 19:55-20:55, kr. 1503
Fredag morgen Oslo – Aarhus 08:10 – 09:10, kr 1503
Fredag kveld Aarhus – Oslo 18:20-19:20, kr. 1095
Lørdag morgen Aarhus – Oslo 10:10 – 12:50, kr 1634

Venue

Musikkhuset Aarhus
Aarhus, Danmark

Organizer

Lifco/Plandent

BRUKERVEILEDNING

Når du trykker på setningen “Registrér møte/kurs” kommer du til en registreringsside; Registrer et arrangement. Første gang du er her må du registrere deg for å kunne legge inn en kalenderhendelse; du må ha et brukernavn og et passord.

Du bestemmer selv hvilket passord du vil bruke, og kan endre dette senere. Ved å trykke på “Registrer” sendes det en e-post til adressen du har oppgitt, og du må bare bekrefte riktigheten ved å klikke på en link. Da har du automatisk fått brukernavn (E-postadressen) og passord til kontoen din. Og du er klar for å legge inn ditt arrangement.

In the Eventscalendar

we collect all dental events, just to help avoiding meetings to collide. Everybody can put in their events, and it is free and «selfcatering»: You just registrate, log in and fill in your information. After approval your event is on the web. Translation into English is available at the top and bottom of the page. This is the “google translation” and is therefore not always perfect, but a help to our organizers abroad.

Passord er feil

Mistet ditt passord?

Passord er feil

Mistet passordet ditt?

Skriv inn e-postadressen din.
Du vil motta en link for å generere et nytt passord.

E-post er feil

Tilbake til Logg inn