INTERNETTRESSURSER

Her legger vi korte og veiledende informasjoner om internettsider som kan ha allmenn interesse. Vi mottar ingen godtgjørelse for dette, og annonsering bare i høyre kolonne; helt vanlig. Du kan søke over hele siden med Ctrl-tasten samtidig med “F”-tasten (Ctrl+F) hurtigtaster Tannhjulet setter veldig stor pris på ditt bidrag!

 

.

Innen 8.november må alle søknader om naturskadeerstatning etter ekstremværet «Hans» være innkommet til Landbruksdirektoratet. Jeg lette litt på nettet, og forsto ganske fort at dette var ikke noe for nybegynnere. Jeg tenkte at det var best å spørre i forkant. Og ringte Landbruksdirektoratet:

Jeg ble etter hvert mottatt av en rådgivende jurist, Håvard Kleven Lorentsen. Jeg har ikke ord for hvor velkommen jeg følte meg da jeg fremla mitt behov for hjelp. Bare vennlighet og imøtekommenhet da jeg grov og spurte om det meste, og fikk tilsendt på epost veiledninger og henvisninger.

Søknaden må gå gjennom AltInn, og bare det er en spesiell øvelse med mengder av snubletråder. Ett dokumnet som gjennomgår hele finnes ikke på nettet, men jeg fikk det tilsendt.  Du kan laste ned fra  linken du finner på bildet.

Passord er feil

Mistet ditt passord?

Passord er feil

Mistet passordet ditt?

Skriv inn e-postadressen din.
Du vil motta en link for å generere et nytt passord.

E-post er feil

Tilbake til Logg inn