Tannbloggen 150x21

Kommunikasjon med tannleger

————————-  24. februar 2022 ————————-

Du har nettopp mottatt en epost fra meg:

En slik type Nyhetsbrev i tillegg til Tannbloggen er ment å gi dere en pekepinn på hva jeg har fått tilbakemeldinger på hva som opptare tannlegene.

Denne siden “Media-Info” vil jeg bruke til kortere meldinger om hva som planlegges fremover. Da vil dere ha mulighet til å skrive inn kommentaerer eller veiledning/tips om tema som også interesserer dere.
Dersom du/dere ønsker å være anonyme, vil det bli respektert: Hvis aktuelt som redaksjonell kommentar, omskriver jeg så godt som mulig for å beskytte deg.

Det er også klart for meg at jeg ikke kan lage “editorials” på leverandører, klinikk-kjeder eller tjenester:
Dersom du vil at jeg skal kunne linke til informasjon om ditt firma eller dine tjenester, må du være med i Leverandørregisteret eller Tanntekniker-registeret

  • Klinikk-kjedene: Hva betyr slike enheter for utstyr/produktleveranse?  Og for service til den enkelte klinikk? Eller andre kommentarer…
  • Møtekalenderen (gratis oppføring) har ligget nede pga Covid: I tillegg til fysiske møter, vil jeg legge inn invitasjoner til webinar: Det siste betyr også at Tannhjulet vil publisere videoer med faglig innhold.

–> Send meg dato og innhold for faglige møter og webinar

OBS: TANNHJULET AGENDA som ligger på frontsiden av Tannhjulet: Der kan du annonsere videoer eller andre aktiviteter. Banner skal være i størrelse 500×300 pixler, eller scalerbar til slik størrelse.


kaare lommetannlege elipse transp 100x100Vennlig hilsen Kaare Mathiesen, Tannlege og redaktør
kaare@tannhjulet.no  mobil 45450090