20191129 MEDIA-INFO

Vil du markedsføre ditt firma i vår siste “Focus”-publikasjon? 

————————-29.november 2019————————-

Vi planlegger nå tema og annonsering i vårt siste “Focus“: Vi tror det blir et “Focus” som vil bli tatt vare på, tatt frem i spisepausen og i konkrete faglige situasjoner: Estetikk er svært etterspurt, og enkle reguleringer og tannbleking er et viktig område for den praktiserende almenntannlege. Vi  tenker på aligners og kasustikker, og vi tror vi får en verdifull og varig artikkel i dette siste nummer.
Store kompositter, freste eller printede innlegg i kompositt eller keram hører inn i settingen.

Til høyre finner du oversikt over planer og muligheter for markedsføring i “Focus“-publikasjonen 2019/20;  med materiellfrist før julaften.

 

Tannbloggen 600x87Meningen er å gjøre deg oppmerksom på tannbloggen.no, fordi du er en del av kontaktnettet vårt innenfor tannhelseområdet.


Tannbloggen blir viktig for Tannhjulet og Focus Media for å holde ofte og tett kontakt med tannleger. Jeg håper at du oftere tar deg tid til å se hva vi formidler til kolleger.
Samtidig håper vi det gir deg ideer om markedsmuligheter og måter å nå tannleger på. Tannbloggen oppdateres også på https://www.facebook.com/tannhjulet/. 

 

Jeg var forhindret fra å møte på NorDental i år, men var tilstede på SweDental i november. Og det skjer noe med lands-utstillingene våre i Norge og Sverige; med deltakelse fra færre leverandører, besøkssammensetningen tannleger/hjelpepersonell, fagutstillingers messelus som biler, vibratorputeselgere ol.
Mer om alt dette når jeg får ferdig referat i neste uke.

Kontakt meg gjerne på kaare@focusmedia.no eller mobil +47 45450090 dersom du tror det kan være interessant med annonse hos oss.


 

Passord er feil

Mistet ditt passord?

Passord er feil

Mistet passordet ditt?

Skriv inn e-postadressen din.
Du vil motta en link for å generere et nytt passord.

E-post er feil

Tilbake til Logg inn