20200120 MEDIA-INFO

Vi har vært på møter… 

————————-2o.januar 2o2o————————-

Inger-Lise holdt HELFO-kurs på “Januarkursene” sammen med Kjetil Reppen og Per Lüdemann. 140 stk ville høre på det. Stort sett alle andre kurs under samme paraply ble avlyst!

Vestlandsmøtet var vi på, og møtte mange av dere. Vi har skrevet litt om møtet på “Tannbloggen” (Faneblad øverst her), og vil ta ekstra tak i noen av foredragene/debattmøtet i førstkommende “FOCUS“. Og det er et kommende tema hvorfor Tannlegeforeningens kurs blir mindre attraktivt, noe vi starte å ta opp i Tannbloggens “Hvor mye faglig oppdatering orker vi?”

 

Igjen vil jeg oppfordre til at dere ser på “Tannbloggen”, eventuelt på Facebook Tannhjulet. Da kan dere følge med på noe av det som rører seg i Tannedammen vår :-O

2020FTV-Forside-1fors 15 gr helling

Det siste Focus som jeg kommer til å gi ut, har materialfrist 29. januar 2020, og det vil være hyggelig om dere vil være med der. Det skal ihvertfall bli noe å ta vare på for tannleger, bl.a. et bildegalleri på klassifisering av kjeveortopedikasus, samt bildegalleri for indikasjon for større komposittfyllinger. All annonseinformasjon ligger nederst på denne siden, eller til høyre.

Vi er i startgropen for utvidelse av vårt digitale engasjement; nett-siden Tannhjulet på alle plattformer, Facebook og (tror jeg:-) Instagram. Jeg håper dere vil være med oss: Vi har stor kontaktflate med mange kontaktadresser på mobil og epost og postadresse. Det er Tannhelsedatabasen…

Vi fikk forresten mange ideer, innspill og informasjoner på Vestlandsmøtet. Har du noe vi bør høre om, så ta kontakt

Så ønsker jeg deg og dine et riktig godt nytt år. 

Vennlig hilsen Kaare Mathiesen, Tannlege og redaktør
kaare@tannhjulet.no  mobil 45450090

Passord er feil

Mistet ditt passord?

Passord er feil

Mistet passordet ditt?

Skriv inn e-postadressen din.
Du vil motta en link for å generere et nytt passord.

E-post er feil

Tilbake til Logg inn