20200211 Media-Info

Det aller siste “Focus” er nå i postgang… 2020FTV FORSIDEN 150x212 10gr W

————————-11.februar 2020————————-

Dette er den siste trykte publikasjonen “Focus” som jeg har planer om å utgi.
Heretter vil det bli stor satsing på digitalt; tannhjulet, Tannbloggen og Facebook/Instagram. Derfor annonserer jeg i disse dager etter en person som kan håndtere hjemmesideoppdatering og sosiale media…

Tannbloggen 150x21skal være selve huben i hjulet, og jeg sender ut epost-påminnelse til tannleger gangske ofte.  Innholdet kan være alt fra sosiale gjøremål, via standspolitikk til produkter og metoder. Vi er åpne for innspill om egen produktgruppe.

Tannbloggen er forøvrig publisert nå nettopp, og dere må gjerne ta en titt på utgaven 11.feb. På fanebladet øverst her, der det står “Tannbloggen”, får du tilgang. Eller klikk på Tannbloggen-bildet.

På alle møtene jeg har vært på siste halvåret, ga Digora vært et samtaleemne. Det er ikke like vakkert alt som diskuteres…

 

Vi vil i en kommende artikkel presentere de forskjellige software-mulighetene som foreligger dersom man vil ha en programvare som er oppdatert og som kan brukes til andre gjøremål på klinikken. Du inviteres til å gi oss informasjon og skrive en kort presentasjon. Vi skal også vite om lisensen koster noe, hva den koster og når. I samme artikkel tar vi gjerne med andre fosforplatescannere: Alle som på egen hånd sender inn informasjon, får den gjengitt på Tannhjulet.

Som tidligere nevnt; har du forslag til produktgruppe, produkt eller brukerveiledning? Vi vurderer å skrive om alt vi får av forslag.

 

Vennlig hilsen Kaare Mathiesen, Tannlege og redaktør
kaare@tannhjulet.no  mobil 45450090

Passord er feil

Mistet ditt passord?

Passord er feil

Mistet passordet ditt?

Skriv inn e-postadressen din.
Du vil motta en link for å generere et nytt passord.

E-post er feil

Tilbake til Logg inn