Reguleringsskinner – aligners

Det er blitt et akseptert alternativ til enkelte kjeveortopediske behandlinger: En skinne laget av gjennomsiktig klar plast, og som skal brukes døgnet rundt. Skinnene tas ut ved tannpuss og måltider.

Det er nå blitt mange leverandører av reguleringsskinner, og mange brukere. Fra å være ett firma som har hånd om alt, har vi fått depoter som formidler og leverer utstyr og tilgang. Og vi har tanntekniske laboratorier som både lager og formidler. Kunnskap er et nøkkelord, og vi trenger hjelp til å finne alle leverandører.

Det betyr ALLE typer aligners, også de enkle og som klarer seg med få skinner.

Hvis du har dette eller liknende produkter, vil vi gjerne ha en beskrivelse av forarbeide; kurs og oppdatering. Rutine i forkant av og under bestilling, support, levering. Og garanti ??

Her er et knippe produkter:


Les også:

Tannregulering kan bli dyrere - Nye prioriteringer ved finansiering av kjeveortopedisk behandling: Økt støtte ved stor plassmangel i fronten. og kutt i støtte til dem med minst behov for tannregulering.

 

RETAINERS:

I kjølvannet av tannregulering av alle slag kommer “Allmenntannlegens hodebry #1”: Retainere og tendensen “Livslang retensjon”

Vi har funnet:

Memotain fra CA-Design, en digitalt fremstilt «retainer»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Passord er feil

Mistet ditt passord?

Passord er feil

Mistet passordet ditt?

Skriv inn e-postadressen din.
Du vil motta en link for å generere et nytt passord.

E-post er feil

Tilbake til Logg inn