20200302 Media-Info

“Tannhjulet” blir den viktigste kommunikasjonsplattform med tannleger..?

————————-  2. mars 2020 ————————-

“Focus” trykt publikasjon er nå historie, og vi går digitalt for full fart. 
Det betyr omlegging, og vi har allerede startet å skrive “Tannbloggen” oftere enn tidligere. “Tannbloggen” skal være for hele tannhelseteamet, inkludert tannteknikere og leverandører. Fordi vi kan komme innom mange temaer i Tannbloggen, er det viktig at leverandørene i forkant får informasjon om planlagte tema, og det har vi tenkt å gjøre via denne siden “MEDIA-INFO”. Så blir valget hvor ofte skal vi gi dere beskjed om ny “Tannbloggen”?: Skal vi gjøre det på linje med tannlegene, og tro at alle også titter innom “Media-Info”? 

Jeg tror valget blir på det siste, og ber om at dere gir meg tilbakemelding om det blir “for mye”…:-)

Det nærmeste tema nå er om hva tannlegene skal gjøre med sin Digora-installasjon. Jeg har nå sendt ut epost til 14 leverandører som jeg har gruppert som “RØNGEN”: Har du ikke fått, men mener at dette er interessant for deg og ditt firma, gi meg beskjed. Grunninformasjonen ligger på 

BILDEBEHANDLINGSPROGRAM - mars skrev jeg denne eposten til utvalgte leverandører: Etter svar vil selve artikkelen bli endret og publisert til tannlegene Kjære Leverandør: Jeg viser til den oppmerksomhet Digoraprogrammet for windows har […]

Men Tannbloggen 150x21kan være et godt sted å starte!

 

Vennlig hilsen Kaare Mathiesen, Tannlege og redaktør
kaare@tannhjulet.no  mobil 45450090

Passord er feil

Mistet ditt passord?

Passord er feil

Mistet passordet ditt?

Skriv inn e-postadressen din.
Du vil motta en link for å generere et nytt passord.

E-post er feil

Tilbake til Logg inn