20190101 GC LightPro -topp

Møtekalender

Loading Events
 • This event has passed.

SKALLDYRKURSET MANDAL,

8. Aug, 2019 - 9. Aug, 2019

« Alle arrangementer

 

 

Invitasjon til Skalldyrkurs, grillfest og festaften 8.-9. august 2019

 

 • Protetikk, Estetikk og Etikk!
 • Tannhelsesekretæren 2025

 

Vest-Agder tannlegeforening har også i år glede av å invitere til Skalldyrskuret. Nytt i år er todelt kurs. Som vanlig for tannlegene torsdag og fredag. Fredag arrangerer vi også kurs for tannhelsesekretærene.

 

Forelesere:

 • Øyvin Kvalnes – Etikk og tannhelse. Etikkens verktøy. Ytringsklima. Moralpsykologi.
  Torsdag 12 til 16

  • Øyvind Kvalnes er en norsk forfatter og filosof som har spesialisert seg på moralfilosofi. Kvalnes forsvarte doktorgraden i filosofi ved Universitetet i Oslo i 1998 med avhandlingen Living with Moral Luck. Han er førsteamanuensis ved Institutt for ledelse og organisasjon, Handelshøyskolen BI. Forelesning om: Etikk og tannhelse, med en veksling mellom teori og dilemmaer.
 • Christine Jonsgar – Protetikk, estetikk og etikk. 
  Fredag 9 til 16

  • Christine Jonsgar er tannlege i privat praksis, spesialist i protetikk og instruktørtannlege ved Universitetet i Bergen. Forelesninger om blant annet: Estetikk vs etikk.. er estetikk helse? Tannlegeriet og sosiale medier. Er implantater svaret på alt, eller skal vi føle oss mest trygg med den gode gamle MK broen? Skall – skallfasett ikke? Kliniske kasus. Keramer kan vi bruke til ALT. Eller?
 • Knut Vindal – Tannhelsesekretæren 2025. Hva må den moderne tannhelsesekretæren kunne om…… 
  Fredag 9 til 16

  • Knut Vindal. Jobber som tannlege og lærer ved tannhelsesekretærutdanningen på Thora Storm videregående skole i Trondheim. Knut har utdannet tannhelsesekretærer siden 1980 og sier at en dyktig tannhelsesekretær er et av de viktigste kvalitetssikringstiltakene man kan ha på en tannklinikk. Foredraget er et dypdykk i tannhelsesekretærkunnskaper og legger vekt på ”Hva må tannhelsesekretæren vite” om: tannskader, perikoronitter, pulpitter, abscesser, postoperative komplikasjoner, legemidler på tannlegekontoret, farmakologiens grunnprinsipper osv.

 

Grillfesten på torsdag etter kurset er gratis for hele tannhelseteamet m/følge og alle er hjertelig velkommen. Festen er sponset av Dental Sør og du melder deg på via den grønnne “Meld deg på” knappen. enten du skal på kurs eller ikke.

Mandal Tannteknikk stiller tradisjonen tro med drikke til grill festen.

 

Festmiddag på fredag er lagt til hotellet med skalldyr bufeet og en drikke inkludert for kr 960,- pr person.

 

 

PÅMELDING HER

 

Details

Start:
8. Aug, 2019
End:
9. Aug, 2019
Event Categories:
, ,

BRUKERVEILEDNING

Når du trykker på setningen “Registrér møte/kurs” kommer du til en registreringsside; Registrer et arrangement. Første gang du er her må du registrere deg for å kunne legge inn en kalenderhendelse; du må ha et brukernavn og et passord.

Du bestemmer selv hvilket passord du vil bruke, og kan endre dette senere. Ved å trykke på “Registrer” sendes det en e-post til adressen du har oppgitt, og du må bare bekrefte riktigheten ved å klikke på en link. Da har du automatisk fått brukernavn (E-postadressen) og passord til kontoen din. Og du er klar for å legge inn ditt arrangement.

In the Eventscalendar

we collect all dental events, just to help avoiding meetings to collide. Everybody can put in their events, and it is free and «selfcatering»: You just registrate, log in and fill in your information. After approval your event is on the web. Translation into English is available at the top and bottom of the page. This is the “google translation” and is therefore not always perfect, but a help to our organizers abroad.

Passord er feil

Mistet ditt passord?

Passord er feil

Mistet passordet ditt?

Skriv inn e-postadressen din.
Du vil motta en link for å generere et nytt passord.

E-post er feil

Tilbake til Logg inn