Landingsside leverandørregisteret planer fom 1.1.2016

Fra Leverandørregisteret kan brukerne tannhelsepersonell klikke seg ned til Leverandørens egen LANDINGSSIDE: Denne siden vil bli «SelvBetjent», og der kan leverandøren markedsføre seg (nesten) helt fritt med tekst, bilder og videre linking: Vi legger oss bare opp i uttrykk som «best, først, eneste, enestående, markedsleder osv» (bortsett fra de som virkelig kan dokumentere påstander).

I løpet av 1Q 2016:

Landingssiden blir søkbar gjennom spesielle søk på ord, produkter, materialer mv. som vi bruker i dagligtale. Vi regner med at alle er tjent med at vi lager en liste som tannhelsepersonell kan bruke som utgangspunkt. Den følger under, og DER tenker vi oss at vi får forslag. Eksempelvis når tannlegen søker etter «tannfyllingsmateriale», så kommer det opp en liste over leverandører: DA kan tannlegen krysse av interessante leverandører og samle denne listen til «Min side» til nå eller senere bruk.

Det er med andre ord opp til hver enkelt leverandør hvor mye en vil legge i et slikt leverandørregister. Focus kan bruke dette til å informere i artikler hvem som har hva, vi kan lage konkurranser mm.

Forslag til produktområder som skal listes opp på aktuell Leverandørs LANDINGSSIDE:

OPG
Panoramartg
Laser
Chairside tannteknikk
Intraoral Scanning
Avtrykksmateriale
Tannfyllingsmateriale
Endo
Kirurgi
Benerstatningsmateriale
Implantatfiksturer
Implantatprotetikk
Tannteknisk laboratorium

Maskinell tannbørste
Tannkrem

Passord er feil

Mistet ditt passord?

Passord er feil

Mistet passordet ditt?

Skriv inn e-postadressen din.
Du vil motta en link for å generere et nytt passord.

E-post er feil

Tilbake til Logg inn