7 av 10 norske kvinner ønsker seg hvitere tenner

Pressemelding fra Actavis:

7 av 10 norske kvinner ønsker seg hvitere tenner

En fersk undersøkelse utført av YouGov på vegne av Actavis+Allergan viser at syv av ti kvinner skulle ønske at de hadde hvitere tenner. Menn er også opptatt av et hvitt smil. Omtrent to tredjedeler av gutta svarer at de ønsker seg en hvitere tanngard.

YouGov spurte i november et representativt utvalg nordmenn mellom 18 og 79 år om de kunne ønske at de hadde hvitere tenner. Undersøkelsen ble gjennomført med et representativt utvalg og viser at nordmenn flest ønsker seg et hvitere smil. Av jentene er det hele 71 prosent som vil ha hvitere tenner. Kanskje noe mer overraskende er at majoriteten av gutta også kunne tenkt seg et hvitere smil. 58 prosent av de mannlige respondentene svarer ja på spørsmålet om de ønsker seg hvitere tenner.

Ingen sak å få hvite tenner på egenhånd

Actavis+Allergan tilbyr også en løsning på ønsket om hvitere tenner. iWhite Instant er et hjemmekit som gjør det enkelt å få hvitere tenner på egenhånd, med kun 20 minutters bruk i fem dager. I tillegg anbefales en spesialtilpasset tannkrem og munnskyllemiddel for bedre effekt og opprettholdelse. Produktene kan gi et resultat på opptil åtte nyanser hvitere tenner.

– I dag er det mulig å få et hvitt smil på en rask og enkel måte, helt på egenhånd. iWhite Instant-produktene er effektive samtidig som de er uten blekemidler. Dette gjør hjemmekitet trygt å bruke, sier Maria Tverraaen Moen, produktsjef i Actavis+Allergan.

Sikker og skånsom tannbleking

Behandling av tennene med iWhite Instant er skånsomt mot både tenner og tannkjøtt, fritt for hydrogenperoksid og klinisk bevist sikkert og effektivt. Produktet bygger på en unik FCC-teknologi (Filmo-Crystallized Calcium, filmkrystallisert kalsium) som tar for seg tennenes overflate og som umiddelbart gjør den hvitere. Produktene inneholder også PAP, et flekkfjernende molekyl som fjerner misfarging på tennene uten at det går ut over tennenes struktur. Resultatet kan være inntil åtte nyanser hvitere tenner (der 4,8* er gjennomsnittet).

I tillegg til iWhite Instant kit med ferdigfylte skinner, er både iWhite Instant tannkrem og munnskyll med på å gjøre resultatet optimalt. Begge produktene er til daglig bruk og hjelper til i et langsiktig perspektiv med å holde plakk og annen misfarging borte fra tennene.

Veiledende priser

iWhite Instant hjemmekit (for voksne og unge over 16 år): 499 kr/kit med ti skinner

iWhite Instant tannkrem (for voksne og barn fra 12 år): 79 kr/75 ml

iWhite Instant munnskyll (for voksne og barn fra 12 år): 139 kr/500 ml

iWhite Instant markedsføres og selges av Actavis+Allergan i Norden. Produktene er utviklet av Sylphar, ett selskap med virksomhet innen medisinsk tilbehør og konsumentprodukter i Belgia. iWhite Instant er klassifisert som kosmetiske produkter og registrert hos belgiske myndigheter.

*VITA-skalaen: Tenner er ulike og resultatene kan variere fra person til person.

Pressebilder kan lastes ned i Actavis’ presserom på MyNewsdesk:http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/actavis

For mer informasjon: Maria Tverraaen Moen, Product Manager CHC, Actavis+Allergan, tel: 917 64 688, mmoen@actavis.no
Nettside: Mer informasjon finnes på www.iwhiteinstant.no

iWhite-appen: Med vår app er det mulig å simulere hvordan man kan se ut etter å ha brukt iWhite Instant. Appen kan lastes ned i Appstore og Play Store.

Actavis + Allergans merkevareportefølje dekker flere viktige terapautiske områder: dermatologi og estetikk, CNS, oftalmogi, kvinnehelse og urologi, gastroenterologi og cystisk fibrose, infeksjonssykdommer, samt hjerte- og karsykdommer. Disse merkevarene støttes av en bred markedsrekkevidde og troverdighet takket være samarbeid med fastleger og spesialister.

Foruten legemidler har vi også produkter for egenpleie, blant dem finner du produkter innen hud , tannpleie og munnhygiene, allergi, smerte og mage. Actavis produktportefølje inneholder merkevarer som Flux, Decubal, iWhite og Apobase.

Actavis har sitt norske kontor på Skøyen i Oslo og nordiske hovedkontor på Kungsholmen i Stockholm.

Actavis samarbeider med det norske helsevesenet for å skape nye, kostnadseffektive behandlingsløsninger basert på brukervennlige produkter. Våre viktigste kunder omfatter apotek, tannpleie og helsepersonell.

Actavis + Allergans generikapipeline inneholder over 1 000 generiske legemidler, branded generics, etablerte merkevarer og reseptfrie legemidler. Det sammenslåtte selskapet er den tredje største generiske legemiddelprodusenten i USA og er blant de fem ledende i nesten 20 internasjonale markeder.

Vi satser hardt på fortsatt forskning og utvikling, og er med ca 1,7 milliarder USD i årlige investeringer bare i 2015 sterkt engasjert i FoU med fokus på strategisk utvikling av innovative og bærekraftige verdiøkende produkter i porteføljene med merkevarer, generika, biologiske legemidler, og reseptfrie legemidler.

Passord er feil

Mistet ditt passord?

Passord er feil

Mistet passordet ditt?

Skriv inn e-postadressen din.
Du vil motta en link for å generere et nytt passord.

E-post er feil

Tilbake til Logg inn