Inspirerende kundearrangement hos PROTEKET

facebook002 100px Bildekavalkade finner du på Facebook/Tannhjulet
Direkte til bildene

Nok et inspirerende og trivelig kundearrangement hos PROTEKET !

Man er unektelig litt sliten etter endt arbeidsdag, og hva er vel da hyggeligere enn å bli servert god mat og drikke i omgivelser med omtrent 200 andre blide kolleger? Flotte lokaler på Ullevål stadion, og der var våre leverandører på forbruksvarer og CAD/CAM tilstede med sine informasjoner. Medarbeiderne på PROTEKET minglet rundt oss hele tiden, oppmerksomme og hjelpsomme. Etter tre kvarter kollegial skravling og spising er man motivert for faglig påfylling.
Daglig leder av Proteket, Anders Myrvold åpnet fagdelen med en porsjon imponerende datateknikk der man peker og swisjer type IPhone, på en stor dataskjerm som henger i løse luften. Han introduserte foredraget “DIGITAL TANNBEHANDLING CAD/CAM ER KOMMET FOR Å BLI” – et tema som tannteknikerene Svein og Morten Thorstensen samarbeidet godt om. De tok oss med på en tur fra “Hva kan vi lage digitalt – hvem lager og til hvordan gjør vi det”, ledsaget av gode bilder og slides.

Det neste foredraget var også et parløp med tannlegene (+ en rekke titler) CASPAR WOHLFAHRT og HANS JACOB RØNOLD. Fagområdet “Periotikk/Protodonti” innebærer å tenke og samarbeide interdisiplinært for å oppnå optimale behandlingsstrategier i avanserte pasientkasus. Altså det at de forskjellige odontologiske fagdisiplinene samarbeider. Det i seg selv er en utfordring, men de to representantene for henholdsvis protetikk og periodonti har ihvertfall funnet sammen på en munter og god måte, og gikk gjennom flere avanserte kasus. Kveldens formaning summeres opp i : Lag en grundig behandlingsplan og dokumentér detaljert i journalen. Wolfart stresset “Pasienten skal være infeksjonsfri: Ikke implantater i en munn med infeksjon”. Det skal dokumenteres i journalen.

Passord er feil

Mistet ditt passord?

Passord er feil

Mistet passordet ditt?

Skriv inn e-postadressen din.
Du vil motta en link for å generere et nytt passord.

E-post er feil

Tilbake til Logg inn