Vestlandsmøtet 2017

En fin start på året er å ta en tur til Vestlandsmøtet i Bergen. I år ble det like etter katastrofealarm om at Bergen ville bli fylt opp med vann nedenfra, og ikke som vanlig fra oven. Skuffede hordalendinger ble snytt for katastrofesyn med et par cm. vannstand. Men for oss som kom dagen etter, var Bergen i morgentimene dekket av et tynt lag med snø; riktig vakkert. Og uvant. Fra flyet ser vi krystallklart vann, med sikt metervis ned i vannet.

Norwegian var 1,5 time forsinket, slik at vi ikke fikk med oss åpningen av møtet. Men åpningstalen av BTFs leder Karen Reinholtsen ble streamet.  Gryttens foredrag om «Tannhelsetjenestens framtid» rakk vi heller ikke, men kolleger refererte at han på et befriende vis kalte en spade for en spade.

Da han var ferdig, ankom vi møtet og utstillingen: Og igjen er vi forbauset over at man må utenom sentrale møter for å finne raushet og omtanke for kursdeltakere. Uten tillegg i pris sto det kaffe, frukt, «knask» og kaker flere steder i utstillingslokalet. Og det ble aldri tomme bord.

Referat fra foredragenne kommer sikkert i Tidende eller nettsidene. Eller som streaming. Vi nøyer oss med å nevne at praktisk nyttige møter får best frammøte, dessverre, Leit er det også når kolleger melder at de opplever språkproblemer med foredragene; det må kunne sjekkes i forkant.

Focus benyttet tiden til å se etter nyheter: men vi fant i grunnen ikke noe nytt. Men gledelig er det at svært mange leverandører var representert, mange med små stands. Plandent, Jacobsen, Unident og Dental Sør var markant tilsede, og mange tannteknikere, leverandører av mindre utstyr og forbruk var der. Inkludert selgere av forsikring, økonomi- og administrasjonssystemer. De tre store implantatleverandørene, Dentsply (Astra), Nobel Biocare og Strauman var der. En ny tannlegekjede, Vital Tannhelse, fant vi også.

facebook002 100pxPå facebooksidene finner du en fotosamling fra utstillingen.

“Focus” / Tannhjulet skal snarest ta opp software som behandler røntgen, importregler for tanntekniske arbeider, økonomi og tannlegekjeder.. Vi legger inn link her snarest

Passord er feil

Mistet ditt passord?

Passord er feil

Mistet passordet ditt?

Skriv inn e-postadressen din.
Du vil motta en link for å generere et nytt passord.

E-post er feil

Tilbake til Logg inn