Colosseumklinikkene får nye eiere

colosseum klinikken13. januar 2017 kom nyheten om at Colosseum Smile innen kort tid får nye eiere som heter Jacobs Holding: For tannlegemiljøet i Norge er dette viktig fordi Colosseumklinikken en betydelig arbeidsplass og tannhelseaktør med stor innflytelse på samlende faglig profesjonalitet, standspolitikk, holdninger til etikk og faglige retningslinjer.

Etter 6 år selger IK Holding sin eierandel til et sveitisisk investeringsselskap som heter Jacobs Holding. Jacobs Holding markedsfører at de har svært langsiktig perspektiv når de kjøper opp (vellykkede) selskap de har tro på, og standarden er at Jacobs Holding ikke rører en sunn og driftig administrasjon. Det betyr at hverdagen vil fortsette som vanlig med «business as usual» på klinikkene. (Red. notat 20190401: Det endret seg betydelig sommeren 2018, da eierne skiftet ut daglig leder. Eierne blir nok mer aktive i drift og krav til inntjening, vil vi tro)

Administrerende Direktør Colosseum Norge, Rikke Overgaard, summerer det slik:
Rikke OvergaardJacobs Holding er et sveitisisk investeringsselskap som har en lang historie med å bygge verdensledende selskap innen ulike bransjer. Jacobs Holding ble grunnlagt av Klaus Jacobs og står bak selskap som Adecco (HR-tjänster), Barry Callebaut (kakao- og sjokoladeprodukter) og Jacobs Suchard (kaffe og sjokolade med kjente varemerker som Milka og Toblerone). Jacobs gir en del til veldedighet gjennom stiftelsen Jacobs Foundation som investerer i å fremme barn og unges utviklings- og læringsmuligheter.

Ambisjonen til våre nye eiere er å styrke og videreutvikle selskapet for befeste posisjonen som Skandinaviske ledende tannlegekjede.

Passord er feil

Mistet ditt passord?

Passord er feil

Mistet passordet ditt?

Skriv inn e-postadressen din.
Du vil motta en link for å generere et nytt passord.

E-post er feil

Tilbake til Logg inn