Ikke lenger “Bestevenn” med Colgate?


colgate ikke lenger bestevenn200x160Vil ikke Colgate ha oss som “Bestevenn” lenger? Alle tannpleiere og tannhelsesekretærer som betjente det
profesjonelle marked ble sagt opp i 2016, og tannlegen ansatt i Norge har også sluttet. Nå kan det jo være slik at det ikke er lønnsomt med en profesjon som blander seg inn i produkter som inneholder Triklosan og slikt, men likevel?

 

sverre auklandI siste halvdel av 2016 ble alle i “Professional team” i Norge, Sverige, Danmark sagt opp, og profesjonell service til tannleger, tannpleiere og sekretærer skulle legges ned. Medlem i Tannlegeforeningens fagnemnd, tannlege Sverre Aukland, deltidsansatt konsulent hos Colgate, sluttet også.

 

 

Focus har ringt til eneste (?) gjenværende fagspesialist, tandlæge Lone Lenes i Danmark, som bagatelliserer masseoppsigelser. Mer er ikke å finne om disse oppsigelsene. Og det synes vi er underlig, særlig fordi vi nå hører at en ny, tilsvarende aktivitet skal etableres, og noen av de tidligere ansatte er oppfordret til å søke nye stillinger der.  Noen som vet noe mer?

 

Passord er feil

Mistet ditt passord?

Passord er feil

Mistet passordet ditt?

Skriv inn e-postadressen din.
Du vil motta en link for å generere et nytt passord.

E-post er feil

Tilbake til Logg inn