Usjarmerende og respektløst – Danske bank

Danske bank logo fallen 150x70Vi stilte forventningsfulle opp 7.feb. 2017 til et skreddersydd møte på Felix arrangert av Danske Bank for “Akademikergruppen”, og mottok kort tid før arrangementet en SMS der vi ble minnet om at møtet startet 16.30 presis. Og da var vi på plass: Uten noen som helst kontakt fra arrangør satt vi høflige i kinosalen 5 minutter, 10, 15, 30!…. 10 minutter på 5 kom en som liknet en foreleser, fikk av seg frakken – og forsvant.

Møtet begynte en halv time for sent (kl. 17.00) fordi “vi holdt igjen for å få med oss de som kom sent” sa seniorrepresentant for Danske Bank.
Slikt er vi ikke vant til.


Fortsettelsen ble ikke bedre: Ved hjelp av markedsteknikker og salgsteknikker kom man endelig frem til budskapet om at Danske Bank er best egnet til å være våre rådgivere. Eller aller helst “selgere”?

Men ikke nok med det…🙂 Flere av foredragsholderne / vertskapet forsvant mens møtet fortsatt var i gang: Ikke mange “rådgivere” å rådføre seg med da verten takket for oss.

Forresten, så kom vi i snakk med en yngre dame som hadde skiftet til Danske Bank: Hun var nokså betuttet over at første kontakt fra Danske Bank var at renten på lånet gikk opp

Jeg kladdet en detaljert beskrivelse av foredragene, men fant ut at publisering ikke er bryet verd.

Maten og vinen var god. Høydepunktet, selv om vi nok burde spist på eget kjøkken den kvelden.

PS: “Selvfølgelig” fikk vi en etterfølgende SMS med takk for oss – og massiv reklame – fra Danske Bank…

Passord er feil

Mistet ditt passord?

Passord er feil

Mistet passordet ditt?

Skriv inn e-postadressen din.
Du vil motta en link for å generere et nytt passord.

E-post er feil

Tilbake til Logg inn