Helsetilsynet reaksjoner mot tannleger 2016

Helsetilsynet logoDet var 2 tannleger som mistet autorisasjon i 2016. Dette er 4 færre autorisasjoner enn året før. Reduksjonen kan sees i lys av at antallet ferdigbehandlete saker i 2016 er 27 prosent lavere enn i 2015. Kan det være at Helsetilsynet ikke prioriterer tannhelse eller pasientsikkerhet i tannhelsen?

Helsetilsynet har offentliggjort tall fra 2016, og kommentert reaksjoner mot helsepersonell og virksomheter i helse- og omsorgstjenesten i 2016. Tannleger er ikke nevnt med ett ord i kommentarene, bare i tabellen dere ser nedenfor. Her er linken til Helsetilsynet.

Tabell 2 Administrative reaksjoner fra Statens helsetilsyn mot helsepersonell 2014-2016

Tabell 2 Administrative reaksjoner fra Statens helsetilsyn mot helsepersonell 2014-2016

Passord er feil

Mistet ditt passord?

Passord er feil

Mistet passordet ditt?

Skriv inn e-postadressen din.
Du vil motta en link for å generere et nytt passord.

E-post er feil

Tilbake til Logg inn