Ikke gjør dette på internett

Dette er en start på noen råd vi gjerne gir dere, og det kommer mye mer.

Nå starter sommerferien, og rådene kan være så viktige at vi distribuerer innholdet etter hvert. Vi sikter på en artikkel i Focus 🙂

“Si din mening om oss”:
Nå for tiden vil “alle” ha tilbakemelding bare du har vært 30 sekunder på telefonkontakt
Stort sett; styr unna: For det første fanges du gjerne opp av Google eller tilsvarende, men selv offentlige instanser kan misbruke din tillit for alt det er verd. At vi ikke har respekt for andres yrkesutdanning og -kunnskap, tydeliggjøres ved at selv Helfo, Legemiddelverket og foreninger bruker undersøkelser type “Questback” som i økende grad er mekket sammen av personer uten kunnskap om markedsundersøkelser. I gitte tilfeller brukes deltakelse/svar på slike undersøkelser som om det var “likes” på Facebook. Og da skjer det ihvertfall ingen endring. Men dataene du oppgir kan altså misbrukes.

“Finn.no” Småjobber / anbudstorget:
Markedet for å finne noen som kan gjøre en liten jobb, eller selv å kunne legge ut noe som kan gjøres, er oppdaget av flere.
Vi har oppdaget at “Småjobber” på Finn.no (eies av Schibsted) ikke lar seg slette; det liker vi ikke:  Hva du har gjort og tenkt å gjøre, er registrert ett eller annet sted du helt sikkert ikke liker. For all evighet? Vær oppmerksom på at “Mittanbud.no” også eies av Schibsted, slik at du risikerer at informasjonen din og om deg, tar andre veier.
Bruk heller “Anbudstorget.no” som eies 70% privat og 30% Asker&Bærum Budstikke

Passord er feil

Mistet ditt passord?

Passord er feil

Mistet passordet ditt?

Skriv inn e-postadressen din.
Du vil motta en link for å generere et nytt passord.

E-post er feil

Tilbake til Logg inn