Økonomiråd og ansvar

Er det rimelig å reagere på at Tannlegeforeningen i nyhetsbrev og på medlemssidene anbefaler oss å opprette aksjesparekonto i Danske Bank? Én sak er at vi har vært i møte med Danske Bank tidligere, det andre er at jeg er usikker på om det i vår forening er kompetanse som kan forsvare en slik anbefaling. 

Slemt? Jeg minner om at det på NTF’s nettsider står “Fordelsavtalene gir ingen garanti for best tilgjengelig pris. Vi anbefaler alle våre medlemmer å foreta prisundersøkelser før kjøp/bestilling.” Jeg leser det slik at NTF heller ikke tar økonomisk ansvar for rådene NTF eller leverandøren gir.

Samtidig er jeg sikker på at Skattebetalerforeningen er det aller beste stedet å få uavhengige og ærlige råd (Og denne artikkelen er IKKE sponset)

I 2017 er det lansert flere «nye» muligheter for sparing. Avkastning, risiko, likviditet og krav til oppfølging er noen av de viktigste faktorene når man skal velge spareform.

Nedenfor følger linker og beskrivelser der Skattebetalerforeningen ser litt  nærmere på noen av spareformene som tilbys og hvordan du best mulig kan tilpasse deg.

Det utrolige er at de beste rådene er gratis på en åpen webside, mens det absolutt – for mange – kan svare seg å være medlem.

Passord er feil

Mistet ditt passord?

Passord er feil

Mistet passordet ditt?

Skriv inn e-postadressen din.
Du vil motta en link for å generere et nytt passord.

E-post er feil

Tilbake til Logg inn