Tellende timer for leverandørbaserte kurs

I 2015 ble vi noe overrasket over at et firma hadde foredrag midt mellom andre – skal vi si – seriøse foredrag med anerkjente foredragsholdere.

Det var firmaet Pagro BlanX med blekemidlet “Blanx White Shock Led Intensive” – sterkt annonsert i den tiden. Med lys og hele markedsføringen “best i alt” for å forføre enhver pasient. Med tannlegens hjelp. Var det ikke slik at et enstemmig fagmiljø har sagt at lys ikke hjelper?
Men det hjelper helt sikker å få innpass på Tannlegeforeningens Landsmøte, “Midt i beste sendetid”, fredag kl. 1430– 1525, samtidig med de faglige foredrag. Et pluss var kanskje at Blanx-foredraget ikke ble  omtalt slik de andre ble. Om det nå hjelper…

Bilde fra minikatalogen:

Så kommer årets landsmøte. Jeg kan ikke se at tilsvarende arrangement er med i katalogen. (Nå vil jeg poengtere at – dersom vi stusser over egne etiske retningslinjer- så må vi for all del IKKE laste våre leverandører for at de benytter muligheten til å presentere seg under Landsmøtet. Det er helt legitimt.)

Men jammen dukker det ikke opp leverandørforedrag midt i vårt eget Landsmøte! “I beste sendetid” og med god konkurranseplasssering: Fredag omtrent fra 10:00 til 12:00: Kan det bli bedre?

Jeg synes vi skal gå på de to foredragene jeg har registrert: InvisAlign og 3Shape er svært gode produkter!

Passord er feil

Mistet ditt passord?

Passord er feil

Mistet passordet ditt?

Skriv inn e-postadressen din.
Du vil motta en link for å generere et nytt passord.

E-post er feil

Tilbake til Logg inn