I debatt mot helseministeren

20171219 NRK tirill willumsenHer er link til debatten.

Professoren fra Avdeling for pedodonti, ved Institutt for klinisk odontologi, møtte helseminister Bente Høie til debatt i NRK sitt radio- og TV-program Dagsnytt 18 tirsdag. Willumsen utfordret Høie på at endringer i det såkalte innslagspunkt 14 i statsbudsjettet, kan komme til å føre til et dårligere tilbud for pasienter med tannbehandlingsangst.

Denne pasientgruppa har fått refundert omtrent 3/4 av utgiftene til behandling hos private tannleger, men fra nyttår gjelder ikke lenger denne refusjonen. Endringen bekymrer Willumsen. Willumsen sin doktorgrad fra 1999 handler om nettopp tannlegebehandlingsangst.

I Dagsnytt 18-studio stilte også helsepolitisk talsperson i Senterpartiet, Kjersti Toppe.

Denne debatten finner du også på “Focus Nyhetsbrev”; Julebrevet til tannleger, 20.desember 2017

Passord er feil

Mistet ditt passord?

Passord er feil

Mistet passordet ditt?

Skriv inn e-postadressen din.
Du vil motta en link for å generere et nytt passord.

E-post er feil

Tilbake til Logg inn