Velkommen til Landingssiden for leverandører til tannhelsetjenesten

3.10.2018: Det er dagen før Nordental, og ganske hektisk.

Jeg forbereder meg på å besøke de aller fleste av deren som er tilstede på utstillingen, og jeg er spent på om vi finner mange produktnyheter. Som dere ser, har vi forsøkt å lage en mobilvennlig utgave av utstillerplasseringer, og i kartet har vi tegnet inn alle dere som er i Leverandørregisteret vårt, inkludert tannteknikere.

Jeg ønsker at  dere som er i leverandørregisteret kan benytte “Tilbudsplassen” – en plass der vi samler de forskjellige tilbud som presenteres i epost, i brosjyrer og egne publikasjoner. Og dersom dere ønsker å publisere artikler, video og webinarer med faglig verdi og innhold, så gjør vi det på Tannhjulet “Agenda”.

Etter Nordental skal jeg oppdatere !

Passord er feil

Mistet ditt passord?

Passord er feil

Mistet passordet ditt?

Skriv inn e-postadressen din.
Du vil motta en link for å generere et nytt passord.

E-post er feil

Tilbake til Logg inn