20190101 GC LightPro -topp
20180101 Colosseum stilling 350×110 til topp

Personvernerklæring Focus Media AS

Personvern; postbasert og nettbasert behandling av personopplysninger

 

Denne personvernerklæringen gjelder for Focus Media AS sine aktiviteter; Tannhelsedatabasen og internettsiden www.tannhjulet.no.

Behandlingansvarlig for personopplysninger som samles inn:

Focus Media AS – Org.nummer 977218179
Sjøgata 4, 0250 Oslo
Tlf. 90123121 Epost: post@focusmedia.no

Focus Media AS har egne databehandleravtaler med underleverandører som Contabo GmbH (Nettvert, Hosting av våre websider)

Personlig informasjon behandles på en sikker måte av oss som behandlingsansvarlig. Vi forplikter oss til å ta vare på ditt personvern.

Focus Media AS henter informasjon via

  • “Kontaktskjema” på våre nettsider.
  • Respons/henvendelser fra kolleger; skriftlig som muntlig.
  • Offentlige tannlegeregistre.

Focus Media AS har i nesten 45 år hatt utsendelse av Pasientavtalebok, og i 29 år distribuert fagrelatert publikasjon “Focus” til tannleger i Norge. Vi anser vårt marked å være lukket og kollegialt, og baserer oss på at alle adresser vi har samlet inn gjennom disse årene er gitt oss frivillig, vel vitende om at adressene brukes til fagrelaterte utsendelser og som sådan akseptert iht. til bestemmelser i den norske og oppdaterte “Personopplysningsloven” (Der EU’s Personvernforordning er implementert). Focus Media AS vil sikre seg at “nye” adresser til tannhelsepersonell blir samlet inn etter den nye loven.

Formålet med å innhente personopplysningene

  • For å kunne oppfylle din forventning som registrert mottaker av Focus og Focus Nyhetsbrev og våre øvrige tjenester, .
  • For å kunne varsle deg om nye produkter, spesialtilbud, oppdatert informasjon og andre tjenester som vi vurderer som praksisrelatert informasjon. De betyr at vi etter grundig vurdering av nytte, på vegne av aktør innen tannhelsetjenesten kan sende ut meldinger til deg. Du kan enkelt gjøre forbehold mot dette.

Personopplysninger som behandles

  • Alle våre adresser til tannhelsepersonell er samlet i “Tannhelsedatabasen”. Vi lagrer personadresser basert på at adressaten er foretak eller ansatt (eller begge deler).
  • I vår “Kundedatabase” har vi adresser til firma med tilhørende kontaktpersoner vi anser som eksisterende eller potensielle kunder.

Vi sletter umiddelbart alle som ikke ønsker å være oppført i våre adressedatabaser.

 

Eksempler på informasjon vi samler inn:

  • Foretaksnavn
  • Navn på kontaktperson
  • Yrke
  • Postadresse (foretaks- eller privatadresse)
  • Telefonnummer
  • E-postadresse

Focus Media AS samler ikke inn opplysninger om personlige betalingskort, fødselsdato og personnummer.

Focus Media AS bruker disse verktøyene på www.tannhjulet.no:

  • Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises.
  • Enkelte opplysninger er knyttet til bruk av nettsidene våre, for eksempel IP-adresse, nettlesertype, operativsystem, domenenavn, tilgangstid og henvisende nettområdeadresser.
  • Google Analytics, som vi bruker til å spore hvordan de besøkende bruker nettsiden.

Informasjonenene over brukes til å gi generell statistikk for bruken av vår nettside slik at vi kan forbedre kvaliteten på tjenesten.  Denne informasjonen identifiserer ikke brukerne, og inneholder ingen personopplysninger

Du kan besøke tannhjulet.no uten uten å gi oss noe informasjon om deg selv. Du kan registrere deg for å logge deg inn og samle informasjoner du selv ønsker på din “egen” side på tannhjulet, eller vi tar vare på informasjon for å gi deg tjenester som du ber om.

Lagring av informasjonen

  • Kun påloggingsinformasjon for tannhjulet.no (Navn + epost) lagres på vår server hos vår leverandør Contabo.com
  • Tannhelsedatabasen ligger kun på vår server og på vår sikrede arkivplass hos Dropbox.com.
  • Utsending av E-post skjer kun gjennom egen installert programvare på vår lokale server, og vi bruker aldri eposttjenester der vi må laste opp adresser og personopplysninger. til en ekstern web-side vi ikke har mulighet til å kontrollere; eksempelvis mailchimp, sendinblue.
  • Vi gir aldri ut informasjon fra vår tannhelsedatabase til eksterne aktører (tredjeparter). Unntaket er postadresser som kun håndteres gjennom vår betrodde samarbeidspartner Lundeby & co. De sletter alle filer straks de er brukt.

Dine rettigheter

Etter EUs personvernforordning, som innlemmes ny norsk personopplysningslov i 2018, har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene vi behandler om deg og hvordan vi behandler opplysningene.

Du kan be om at all informasjon vi har om deg blir slettet ved å gi oss beskjed via e-post.

Dersom du mener deg urettmessig behandlet etter personopplysningsloven, kan du klage til Datatilsynet, som er tilsynsmyndighet i Norge

Du kan kontakte oss via e-post  post@focusmedia.no eller via papirpost: Focus Media AS,  Sjøgata 4, 0250 Oslo

Passord er feil

Mistet ditt passord?

Passord er feil

Mistet passordet ditt?

Skriv inn e-postadressen din.
Du vil motta en link for å generere et nytt passord.

E-post er feil

Tilbake til Logg inn