NORDENTAL 2018 Oppsummering

Vi arbeider med tekst og referat fra utstillingen: Vær litt tålmodige 🙂

 

HELFO paa Nordental 1200x840 Det er flott at HELFO stiller med stand på våre møter. På NorDental 2018 stilte de personsterke opp. Det gjorde at kolleger og Focus kunne forberede spørsmål vi ellers ikke får svar på. Vi fikk et par timer med veldig nyttig diskusjon og informasjon. Vi startet med avtaleproblematikken “Hvem gjøres det avtale med?”

 

 

NorDental 2018 – MOBILVENNLIG UTSTILLEROVERSIKT - MOBILvennlig. På PC kan du laste ned og skrive ut: Utstilleroversikt alfabetisk og etter standnummer, samt Halloversikt. NorDentals åpningstider kl.09:00 hver morgen. Torsdag til 17:00 og fredag til 18:00

Passord er feil

Mistet ditt passord?

Passord er feil

Mistet passordet ditt?

Skriv inn e-postadressen din.
Du vil motta en link for å generere et nytt passord.

E-post er feil

Tilbake til Logg inn