KURS om Dentiline “usynlige” reguleringsskinner

dentinor Norge-NYnov2017

Dentinor er et tannteknisk laboratorium med tilholdssted i Tønsberg. Tidligere Hatlo/Godaker tannteknisk lab.)  Dentinor henter gratis i hele Østlandsområdet.

 

Med sin solide bakgrunn tenkte de nok at usynlige reguleringsskinner må være nettopp noe for tannteknikeren: Nær tannlegen og pasienten, kan kommunisere lokalt og på norsk med hele tannklinikken. Og nettopp dette; korte kommunikasjonslinjer, klare instruksjoner og klar ansvarsfordelig, måtte være noe for oss tannleger.

Dentinor arrangerte i hele høst en rekke kurs/foredrag som var gratis, og de lovte oss en grundig gjennomgang av hele behandlingsprosedyren, med veiledning om kasus etc.

 

Så Focus gikk på kurs; SAS-hotellet Holbergs Plass 28.11.2018:

fullsatt IMG_2372 400x300Det var et godt oppmøte, ca 90 tannleger så vidt jeg kunne se. Og sponsorer, Jacobsen Dental og Novus-dental. Daglig leder i Dentinor, Tormod Berg, innledet med å fortelle kort om pasientbehandling i hans verden, der fremtiden er tannteknisk kompetanse i en digitalisert verden. Deretter ble konseptet “Dentialign – usynlig tannregulering” presentert, og det faglige teamet som ligger bak.

Nå skal vi la det meste av foredragets innhold ligge: Det var godt og tydelig – med gode eksempler fra kasus. Noen fra start til slutt.

Det viktigste, som Focus var der for å høre, var forsvarlighet, faglighet, ansvarlighet og kasusvurderinger.

Og jeg må si at jeg ble imponert over nøkterne synspunkter på hva man forventer at allmennpraktikeren skal gjøre og kunne gjøre. Og når man ville hente inn kjeveortopedens kunnskap eller overlate hele kasuset til en spesialist i kjeveortopedi. For Dentialign har ett opplegg for kjeveortopeder og ett for allmennpraktikere: Forsvarlig og trygt.

typiske kasus IMG_2386 400x82De tilstedeværende fikk solid faglig innføring i hva som er fornuftige kasus å gi seg inn på, inkludert detaljert fremgangsmåte på klinkken: Kasusvurdering; diagnose, dokumentasjon og journal.
-> Nytt for mange var IPR (Stripping), sliping mellom tennene: Når, hvorfor, hvor mye og hvor lenge.
->Man skal bruke “Attatchments”: En liten komposittkloss som skinnen trenger for å sitte bedre og som hjelp til å presse på tenner. Og Dentialign leverer guide fiks ferdig.
-> “Livslang retensjon”, altså Retainere er et nødvendig onde og plunder. Men ikke når Dentialign leverer også ferdig guide her: Null problem.
-> Til sist; vurderinger på slutten av behandling og hvilken raus service man får når noe må gjøres omigjen.

Rosinen i pølsen er Dentialign utarbeider behandlingsforslaget gratis – hvilket betyr at enhver tannlege kan begynne forsiktig og se om de liker behandlingsopplegget (og prisen) uten noe kommittment.
En fullstendig prisliste eliminerere overraskelser. Og prisene er betydelig gunstigere pris enn det vi har sett fra konkurrerende selskap.

 

Hele seansen virket tillitsvekkende og tvers i gjennom ærlig: Ingen “strekking” av indikasjoner, jordnære budskap og beskjeder – og vi ble innlemmet i hele behandlingsprosedyren uten å betale noe som helst. (Og vi fikk god mat og drike). Sammenliknet med konkurrenters “ett av flere sertifiserings kurs” til 15.000 kroner pluss,pluss, kommer Dentialignkurset svært godt ut.

Dentialign sikrer faglig kommunikasjon

Vi kan registrere oss (gratis) og logge inn på Dentinors sider: Der finner vi alt som ble gjennomgått på kurset, og mye mer til – som kan hjelpe oss i hverdagen. Anbefales på det varmeste.

 

Takk for meg Dentialign IMG_2423 400x3622 sponsorer er med på å hjelpe markedsføringsbudsjettet:

Novus Dental – som presenterte mekanisk og kjemisk rengjøring (hygieneprodukter) hovedsakelig fra Curaprox, og

Jacobsen Dental – som presenterte Medit 500; en fullverdig scanner til en veldig rimelig pris: Dentinor har satt sammen gunstige prispakker for sine kunder.

DENTINOR / Tormod Berg finner du på
33350180  og  info@dentinor.no

Passord er feil

Mistet ditt passord?

Passord er feil

Mistet passordet ditt?

Skriv inn e-postadressen din.
Du vil motta en link for å generere et nytt passord.

E-post er feil

Tilbake til Logg inn