Skattemeldingen 2018 er her

finansco logo 200x55Dette har vi fått fra Finansco, som legger mange gode informasjoner tilgjengelig. ALLE vil ha nytte av å lese dette.
OBS at vi ikke tar standpunkt til salgsinnspillene fra Finansco om “sparing i fond og skatt”.

Du har fått skattemeldingen i innboksen din på Altinn – hva gjør du nå?

Det kan være mange penger spart på å bruke litt tid i påsken på å gå igjennom skattemeldingen din. Skattemeldingen er den foreløpige beregningen på ditt skatteoppgjør for fjoråret, og du er selv ansvarlig for å gjøre endringer dersom noe ikke stemmer, eller mangler. 

De aller fleste leser skattemeldingen sin, men alt for mange opplever det som så innviklet at de ikke sjekker tallene ordentlig. Vi har forståelse for at det er vanskelig å kontrollere verdiene om du aldri har lært hvordan du skal gjøre det. Heldigvis har Skatteetaten laget mange gode hjelpemidler, og vi har linket opp til de viktigeste på bloggen vår.

Les mer på Finanscobloggen >>>

Passord er feil

Mistet ditt passord?

Passord er feil

Mistet passordet ditt?

Skriv inn e-postadressen din.
Du vil motta en link for å generere et nytt passord.

E-post er feil

Tilbake til Logg inn