Nettbasert opplæring for tannpleiere i Europa

Denne artikkelen er funnet hos www.dental24.se, og beskriver starten på en læringsplattform.
Hvem som egentlig står bak og hvilke interesser tiltaket skal fremme, har Focus ikke helt fått tak på.
Men det opplyses at ihvertfall ett kommersielt foretak kommer med ressursene / pengene.

Nå lanseres en unik e-læringsplattform for tannpleiere i Europa. Hensikten med initiativet er å imøtekomme behovene for kontinuerlig opplæring som finnes i Europas tannpleiere.

Oral Health Professional Training Platform

– Dette er en unik mulighet til å oppdatere på nåværende områder der tannpleier har en nøkkelrolle, sier Yvonne Nyblom, styreleder i Swedish Dental Hygienist Association. Det er veldig gøy å kunne tilby disse kursene gratis. Dette er det første kurset og målet er kontinuerlig å tilby nye og etter hvert oppdaterte kurs slik at de alltid er aktuelle og relevante.

Oral Health Professional Training-plattformen har som mål å fremheve den forebyggende rollen som tannpleier i arbeidet med å opprettholde god oral helse. Opplæringen vil øke muligheten for at tannpleieren kan bevege seg rundt og ha en profesjonell utveksling i Europa. Oral Health Professional Training Platform skal også bidra til å øke bevisstheten og bevisstheten om viktigheten av god oral helse i befolkningen.

Et prosjekt innen Erasmus / EuHyDens

Kursinnholdet er utviklet i et Erasmus + EuHyDens-prosjekt, og modulene i Oral Health Professional Training Platform vil bli videreutviklet og tilpasset av partnere fra EuHyDens ‘prosjektgruppe og lærere.

Læringsmetoden som kalles “Adaptive Learning Method” og er valgt for å møte forskjellige nivåer av bakgrunnskunnskap hos tannpleiere.

Tett samarbeid med universiteter og arbeidsgivere

Kursene er basert på bevis og beste praksis gjennom tett samarbeid med universitetsprogrammer. Kursene skal også gjenspeile behovet i samfunnet. Dette oppnås gjennom tett kontakt med arbeidsgivere og andre interessenter involvert i helsespørsmål.

På engelsk

Oral Health Professional Training Platform har kurs i engelsk, og alle tannpleiere i Europa skal kunne delta på disse kursene. Hvert kurs avsluttes med en kunnskapstest som, når den er bestått, gir et sertifikat for etterutdanning.

Oral Health Professional Training Platform er blitt muliggjort gjennom et samarbeid mellom EDHF og det franske selskapet Pierre Fabre Oral Care.

Kilde: IT-Hälsa.se

Passord er feil

Mistet ditt passord?

Passord er feil

Mistet passordet ditt?

Skriv inn e-postadressen din.
Du vil motta en link for å generere et nytt passord.

E-post er feil

Tilbake til Logg inn