STORYTEL lydbøker prøveabonnement

storytel logoI forbindelse med Yuval Noah Harari sin bok “21 tanker for det 21.århundre” tok jeg kontakt med “Storytel”  for å høre om det er mulig å få tilbud på å prøve lydboken gratis. Og fikk tilbake tilbud om gratis og uforpliktende prøveperiode for tannlegene i 30 dager.

Det eneste vilkåret du må forholde deg til, og passe på, er:

“Når du registrerer deg for en prøveperiode, bekrefter du og sier deg enig i at du automatisk blir overført til en månedlig abonnementsplan ved slutten av prøveperioden, med mindre du avslutter abonnementet på Tjenesten før den siste dagen i prøveperioden. I så fall vil du ikke bli belastet, og abonnementet ditt blir avsluttet/kansellert.”

 

bilde prov storytel i 30 dager 600x263

Link til boken “21 tanker for det 21 århundre

 

OBS:

Hvis du vil ha varsel om Tannbloggen tilsendt; send navn, epost, mobilnummer til kaare@focusmedia.no

Sender du postadressen din dit du vil ha “Focus” tilsendt, kommer den også i posten.

Passord er feil

Mistet ditt passord?

Passord er feil

Mistet passordet ditt?

Skriv inn e-postadressen din.
Du vil motta en link for å generere et nytt passord.

E-post er feil

Tilbake til Logg inn