20190101 GC LightPro -topp

Skriv Fremtidsfullmakt mens det ennå er tid

“Det er aldri for tidlig å skrive Fremtidsfullmakt”

Jeg mener at mine kolleger og venner generelt har så mye ressurser, at det er for galt at man ikke prioriterer å planlegge hvordan man vil ha det den dagen man ikke selv kan holde styr på beslutninger. Ansatte tannleger kan ha stor pensjonsformue som myndighetene (les: Fylkesmannen) rett og slett beslager dersom du blir syk nok, og privatpraktiserende tannleger generellt må tenke på praksis, pasienter, ansatte og familie dersom du ikke er i stand til å ta vare på deg selv, dine ønsker og beslutninger. Og det kan være alt fra tidlige ulykker, sykdom til alder og demens.

Jeg hevder, gjennom erfaringer og andres fortellinger, å ha god kontroll på hva en Fremtidsfullmakt må inneholde, og hvilke formkrav som må oppfylles. Derfor vil det kommende “Focus” ha en grundig gjennomgang av hvorfor og hvordan du skal utforme en Fremtidsfullmakt. Så mitt råd til deg er:

  • Vent med Fremtidsfullmakt til du ser hva jeg skriver i “Focus” i starten av februar
  • Det er ikke alltid trygt å bruke advokat (!). Så vent.
  • Les deg opp og google fremtidsfullmakt slik at du får et inntrykk av tiltaket, og er forberedt.
  • Les historien fra avisen Adresseavisen nedenfor: Artikkelen ble den mest leste i artikkel i perioden. Artikkelen er uhyggelig sann, gripende og lærerik. Adresseavisen har også valgt å legge den fritt tilgjengelig på sine nettsider.

Kaare M

 

20191015 Artikkel adresseavisen

 

Dette skal du ha Focus på…

 

 

Passord er feil

Mistet ditt passord?

Passord er feil

Mistet passordet ditt?

Skriv inn e-postadressen din.
Du vil motta en link for å generere et nytt passord.

E-post er feil

Tilbake til Logg inn