20200228 Tannbloggen

Vårt siste “Focus” toppes med Digora-seier

————————-28.  februar 2020————————-

Tusen takk for alle tilbakemeldinger og hyggelige kommentarer som respons på at “Focus” i trykt versjon nå er historie…

At vi har korrekt epostadresse, mobilnummer og postadresse vil bety mye for vår kontakt mot og informasjon til deg. Veldig ofte er bare én av de nevnte adresser riktig, og da vil vi ved returer likevel kunne finne fram slik at informasjon kan nå deg.

 

Musefelle tannlegemann 192x172Vi ble i går tipset om en større artikkel på Dental Sør sin hjemmeside: Dental Sør, som fikk rettighetene til Digora i 2017, forteller på sin nettside at “de ikke visste” om Digora-programmet ville fungere etter 1.1.2020, og at de ikke hadde fått svar fra KaVo før desember 2019. Men nå er det slik at vi har en epost fra Dental Sør, datert mai 2018 om at Dental Sør hadde vært i kontakt med KaVo. Allerede da fortalte Dental Sør at Digora ville slutte å virke, så tannlegene “måtte” oppgradere eller skifte program!  

Vi tar Dental Sør sine innrømmelser som bekreftelse på at det vi har fortalt og advart om siden 2017 er sant:
Digora fungerte da, fungerer nå og vil fungere videre! Samme budskap har vi utrettelig formidlet gjennom “Focus”, Tannhjulet og Tannbloggen.

Dental Sør forteller også historien om Dental Digitals konkurs i 2015, da Dental Digitals leder snøt og bedro alle han kunne for å redde sitt eget skinn. I forkant betalte forresten Dental Digital så mye penger til Dental Sør sine eiere at det godt kan ha vært en medvirkende årsak til konkursen. “Høk over høk”, kan man si?

Dental Sør har med sine innrømmelser sannsynliggjort at tannlegene med overlegg blir forledet til å endre programvare eller kjøpe ny programvare med nye betingelser.
Kan det være på tide at mange tannleger vil kreve penger tilbake, og installasjoner omgjort? Og det gjelder ikke bare tjenester og produkter levert av Dental Sør. Det kan være betydelige beløp å spare for Den offentlige Tannhelsetjenesten, tannklinikk-kjeder og for uavhengige, privatpraktiserende tannleger.

 

Nedenfor her finner du en artikel “Focus og Tannhjulet har snakket sant om Digora hele tiden…” med kopi av  Dental Sør sin nettside i går, samt noen fakta om lisenser, oppgradering og ny-installasjoner.

Passord er feil

Mistet ditt passord?

Passord er feil

Mistet passordet ditt?

Skriv inn e-postadressen din.
Du vil motta en link for å generere et nytt passord.

E-post er feil

Tilbake til Logg inn