Antibiotikaundersøkelsen 2020

Vi har sendt deg denne varsel på SMS, fordi vi ikke har epostadressen din 😯  

antibiotikabruk blant tannleger header 800x167

Kjære Kollega:

Tannlegetidende info 300x187 o_002Dersom du har sett denne påminnelsen tidligere, så betyr det at undersøkelsen er fullstendig anonymisert: Vi vet ikke hvem som har svart, og oppfordrer instendig dere som IKKE har svart:

  • Tannlegeutdannede som er i arbeide som fagpersoner, men ikke har pasienter, bes svare
  • ALLE praktiserende tannleger, enten du forskriver antibiotika eller ikke, bes svare 🙂
    Svarprosenten er essensiell i slike undersøkelser, og denne tar deg 3-4 min.

Siden 1990 har vi fulgt norske tannlegers forskrivning av – og holdning til – antibiotika. Dette er unikt på verdensbasis, men også en dokumentasjon på norske tannlegers gode holdninger. Ingen annen yrkesgruppe har en slik oversikt å vise myndighetene over ansvarlighet og faglig kunnskap.

Derfor vil denne siste undersøkelsen blir prikken over i-en etter 30 års studie, og den er laget for å svare på om norske tannleger har etterkommet Stortingets pålegg i 2015, om 30% reduksjon i antibiotikaforskrivning. 

Trykk på bildet øverst, eller trykk på denne lenken ; merk av dine svar og send inn så raskt du kan.


vennlig hilsen hans preus 300x187

 

Noen ekstra informasjoner:

Alle praktiserende tannleger, uansett spesialitet, bør svare. Dersom du praktiserer, men ikke forskriver antibiotika, så er det likevel svært viktig å ha deg med: Undersøkelsen er interaktiv, så hvis du svarer at du ikke foreskriver antibiotika får du bare demografiske spørsmål. Svarer du ja, så får du spørsmål om antibiotkabruk i din praksis.

LINK  TIL UNDERSØKELSEN

Passord er feil

Mistet ditt passord?

Passord er feil

Mistet passordet ditt?

Skriv inn e-postadressen din.
Du vil motta en link for å generere et nytt passord.

E-post er feil

Tilbake til Logg inn