20210117 NYTTÅRS TANNBLOGGEN:

Vi har forventninger til 2021…fjærpenn126x150

————————- 17. januar 2021  ————————-

 

Corona-viruset er med oss inn i 2021, og “alle” skriver mye på internett og i media: Noe må jo nevnes på Tannhjulet, men jeg har plukket litt utenfor de store og daglige oppslag. Så har du noe å snakke om når vi får anledning til å treffe hverandre igjen 🙂 Trykk på linken MEDIA-OMTALER CORONA/COVID-19 og les mer om bla. hacking av Legemiddelverket via Norsk Helsenett (det “sikre” dere vet…) Du finner også noe om vaksinelevering og “Vaksinepass”.

Finnes det forresten noen vei ut av Norsk Helsenett? “JA” mener artiklene på Tannhjulet vi har som angår NHN.

 

forsikringsparaply 150x150En pen start på det nye året er å se på de forsikringsavtaler man har i skuffen. Vi lar pensjonsforsikringene ligge, og tar tak i de trivielle forsikringene som er så viktige når uhellet virkelig er ute. Av egen erfaring anbefaler jeg at du ser på Akademikeravtalens A+ Innbo, A+ Reise og A+ Famileulykke: Har du disse 3 samlet er du kanonforsikret for deg og din familie, til en veldig god pris.
Bondelaget (alle kan bli medlem): Medlemskontingenten er mer enn betalt dersom du tegner Vertikal Helseforsikring hos dem. Vertikal følger deg nøye opp og tar problemene dine på alvor. En fantastisk omsorgskoeffisient har i allefall jeg opplevd.
OBOS: De har et “hav” av avtaler, forsikringer og rabatter mange steder. Nyttig og prisgunstig. Jeg skal skrive mer om forsikringer fremover…

Felles for alle rådene i forrige avsnitt er at ingen av firmaene er kontaktet, ingen betaler noe for min tekst: Jeg ønsker at du skal stole på at mine velmente råd. Jeg har ikke noen annen agenda enn å være til hjelp.
Slik har det alltid vært: Både i “Focus” som ikke lenger utgis, og nå på Tannhjulet. Du vil  aldri finne betalte artikler, såkalte editorials. Annonser er tydelige.

 

PrintDet bringer meg over til at Tannlegeforeningen har sett sin anledning til å tråkke på Tonne Dental fordi Tonne har laget en papirutgave av “Gule Hefte”. Reaksjonen på “Oss Tannleger Imellom på FaceBook” indikerer at en trykt utgave av “Gule Heftet” er etterspurt av ganske mange.
I samme anledning: Tannhjulet har oppdatert sin Helfoinformasjon (Øverst til høyre) inkludert SMT-listen med egen, utskrivbar (!) pdf som inkluderer kommentarer.

 

Det ER vanskelig å være praktiserende tannlege når Covid-19 fortsatt er på frifot: I fjor høst kom tabellene som viste at vi er den beste yrkesgruppen til å unngå smitte – og derfor er det trygt hos tannlegen. Kunne det være en prioritert oppgave at NTF, som ansatte en egen Politisk Rådgiver i 2017, burde ha fått det glade budskap ut til Media?

Husk at at aktuelle artikler er organisert under tannbloggen og på Forsiden.

God lesing!

Passord er feil

Mistet ditt passord?

Passord er feil

Mistet passordet ditt?

Skriv inn e-postadressen din.
Du vil motta en link for å generere et nytt passord.

E-post er feil

Tilbake til Logg inn