Tannlege Caspar Wohlfahrt har skutt gullfuglen?

Vi er mange kolleger som er presentert for børsten som skal vedlikeholde og redde tann-implantatene: Labrida BioClean.

Finansavisen melder 16.februar 2021 at Caspar Wohlfahrt og Thomas Berthold Grünfeld har utviklet et nytt verktøy for vedlikehold av tannimplantater gjennom firmaet Labrida.

Ved at Straumann Group går inn med eierskap, penger og distribusjonsapparat, har vi skaffet oss global distribusjon med en verdensledende aktør på tannimplantater og implantathelse, sier Tore Heldrup Rasmussen, styreleder i Labrida. Straumann Group skyter inn 6 millioner kroner i en emisjon som verdsetter selskapet til rundt 60 millioner før den friske kapitalen regnes med.

Labrida er et norsk medtek-selskap som har utviklet en børste for profesjonell bruk til vedlikeholdsbehandling av tannimplantater. Hovedeiere er Caspar Wohlfahrt og Thomas Berthold Grünfeld.  Produktet er hovedsakelig laget av materialet kitosan, som utvinnes fra rekeskall. Kitosanet til børsten produseres i Tromsø. Børsten heter Labrida BioClean. Den er godkjent som medisinsk utstyr og benyttes i tannklinikker.

Avtalen handler om eksklusiv distribusjon av Labrida BioClean i Europa og Nord-Amerika. I tillegg skal partene forhandle om distribusjon i Asia og andre markeder.

 

Gratulerer, Caspar !!!

Passord er feil

Mistet ditt passord?

Passord er feil

Mistet passordet ditt?

Skriv inn e-postadressen din.
Du vil motta en link for å generere et nytt passord.

E-post er feil

Tilbake til Logg inn