NETTBUTIKKER – WEBSHOPS

OBS OBS: Denne artikkelen er langt fra ferdig. Den starter nå med påske-Tannbloggen og vil bli helt ferdig en ukes tid etter påske. Hvis eksisterende tekst gir deg ideer, så gi melding til post@tannhjulet.no

 

Netthandelen har nådd også de proffesjonelle aktører som tannleger, leger, advokater, insturusjoner mm. Fordelen er for mange at de opplever en bedre logistikk, oversikt over varetilbud og kanskje også muligheter for prissammenlikning.

 

 

 

 

 

Forbrukerombudet – som nå ikke lenger eksisterer – hadde i sin tid en liste over useriøse aktører i Norge. Forbrukertilsynet som det nå heter, har ikke lenger en slik liste. Jeg tok screenshot i november 2016

SVARTELISTEDE NETTBUTIKKER FRA FORBRUKEROMBUDET fra 16 nov 2016

Passord er feil

Mistet ditt passord?

Passord er feil

Mistet passordet ditt?

Skriv inn e-postadressen din.
Du vil motta en link for å generere et nytt passord.

E-post er feil

Tilbake til Logg inn