Namsretten formidler Robin Lunds krav? Inkasso?

Situasjon: Du får en uventet, ikke avtalt faktura. Det kan hende at du heller ikke forstår grunnlaget for fakturaen.

Er det spam eller hacking?
Vi har flere innen Bildeling som rett og slett har kastet fakturaen fordi de trodde det var spam og hackingforsøk: Media har dessuten i laang tid fortalt at “ikke åpne e-post der du ikke kjenner avsender eller innholdet ser mystisk ut”  og “Ikke lenk deg til internettsider du ikke kjenner “…osv

Det at flere ikke forsto hvorfor de hadde fått faktura er innlysende for meg som nå sitter med mye informasjon i ettertid. Mange fakturaer er send fra 1 til 3 år etter at et omstridt bilde er brukt.
Det er også slik at svært mange mennesker ikke vet at loven sier at man må avvise fakturaen innen en viss tid: Med bakgrunn i vår sak vil jeg si vi kan havne i en slags lovløshet. Utsteder av fakturaen kan gjøre det trikset å sende deg et inkassovarsel, og deretter sende saken til Namsmannen; berettiget eller ikke: Og alt arbeid, all bekymring og redsel blir overført til deg! Plutselig er Politi og myndighet dine motstandere…

Vi har eksempler på at Robin Lund har sendt snail-post til feil adresse, og i etterkant sendt inkassovarsel. Og det andre vanlige: han har ikke fått svar fra deg, og bruker trikset med Namsmannen for virkelig å skremme deg.

Slik kan vi ikke ha det, og vi vil prøve å få Tingretten i okt/nov til å uttale seg om dette.

 

LINK TIL NAMSMANNEN

Passord er feil

Mistet ditt passord?

Passord er feil

Mistet passordet ditt?

Skriv inn e-postadressen din.
Du vil motta en link for å generere et nytt passord.

E-post er feil

Tilbake til Logg inn