FUNN AV BILDENE versus Robin Lund

 

 

1876 Vi Googlet ‘Farsdag’ og fikk frem en rekke bilder. Det vi brukte ble undersøkt med høyreklikk og inspeksjon av bildet, men vi fant ingen informasjon om kilde eller noen som krevde oppgavsrett. Vi fant heller ingen logo, copyright (lovpålagt?), vannmerke eller informasjon om at bildet var lisensiert eller at det var kostnader ved bruk av bildet. Vi mente at dette var et vanlig, enkelt bilde som det vanligvis er mengder av gratis tilbud på, så vi brukte bildet i god tro. I ettertid (Vår 2022) registrerte vi at det samme bilde – med samme søk – var tydelig utstyrt med fotografens navn og internettadresse. Hvis  dere har erfaring med at han har vært inne å endret info på bildene sine, så forklarer jo det saken.
xx xx

 

 

Passord er feil

Mistet ditt passord?

Passord er feil

Mistet passordet ditt?

Skriv inn e-postadressen din.
Du vil motta en link for å generere et nytt passord.

E-post er feil

Tilbake til Logg inn