20230226 Dommen sier du er “Grovt uaktsom”

 

“Grovt uaktsom”:

  • I en tidligere epost fortalte jeg at vår advokat Sollie rådet de 7 saksøkte til å akseptere at handlinge de hadde gjort, var “grovt uaktsom”: Litt følelsesmessig leit, men sett i lys av at vårt krav til BILDEPRIS og OPPREISNING/BOT ble vurdert slik vi ville, var det økonomiske resultatet slik at man kunne tåle en noe uvant betegnelse.
  • Rådet fra Sollie om å akseptere grov uaktsomhet kan vise seg å være genialt: Absolutt ALLE som har brukt et bilde uten forhåndsavtale vil kunne bruke “oppreisning” = rimelig pris for bilde; pr. nå kr. 100. Uansett vil dette gjøre at nesten alle som mottar denne eposten vil kunne bruke dommen. Også fordi dommen slår fast at det er dokumentert maks kr 100 +mva for denne type bilder. Og det er det jeg forsøker å gjøre: Hente inn det bildet (eller en kopi) av bildet dere har brukt: Og 99% av dere har brukt et “tilsvarende bilde som retten mener er verd kr. 100,-  Ved en eventuell ny sak vil rimelig pris være vesentlig, og vi mener det er umulig å komme utenom markedspris, der vi utvider vår dokumentasjon…
  • Nå er det krefter som har fortalt meg at vi kan gå veien om Politiet for å vurdere Robin Lunds framgangsmåte: Er DEN ulovlig (ref.: eldre, forelskede menn/kviner som har betalt rundt 1 mill til beiler: I utgangspunktet ikke ulovlig, men omfanget har fått handlingen til å bli svindel.

Passord er feil

Mistet ditt passord?

Passord er feil

Mistet passordet ditt?

Skriv inn e-postadressen din.
Du vil motta en link for å generere et nytt passord.

E-post er feil

Tilbake til Logg inn