NÅR blir Robin Lund en kriminell forbryter?

Nettkunnskap.no Kjaerlighetssvindel-176x155

 

Robin Lund har forsettlig markedsført sine illustrasjoner uten noen som helst informasjon: Hverken om betaling, opphavsrettighet eller  andre krav til publisering.  Illustrasjonene blir ofte markedsført som gratis som derfor kan brukes til å illustrere meldinger på sosiale media og nettsider.

 

I årene før 2022 etterfakturerte Robin Lund etter 10-16 måneder etter at bildene var brukt, og brukte press og trusler for å få betaling.  Flere ganger har han lyktes i å presse enkeltpersoner ogf oretak for rundt 10.000 kroner. Til sammen kan det ha gitt Robin Lund en inntekt på 5 millioner kroner årlig.

Hvor går grensen for strafferettslig svindel?  Lure mange personer for “litt penger” – eller lure et lite antall personer for “mange penger”?

Er “Elskelig vennskap” mest sammenliknbart med Robin Lunds forretningsmetode?

Passord er feil

Mistet ditt passord?

Passord er feil

Mistet passordet ditt?

Skriv inn e-postadressen din.
Du vil motta en link for å generere et nytt passord.

E-post er feil

Tilbake til Logg inn