Nå er kataloghaiene mer aggressive enn noensinne

Vi tror at løpet er kjørt for telefonkataliger, internettkataloger og registre som skal omfatte hele Norge for at pasienter skal finne akkurat deg og komme til deg. Google har kommet inn på markedet, og flere og flere søker direkte der. Vi har “Ask” og “Bring” og tilsvarende, men i den store sammenheng er de ubetydelige. Selv “Gule sider” sauser til nettsidene sine med annonser som dekker hele siden bortsett fra den lille plassen for søke på navn eller telefon: Og “Gule sider” feiler utrolig mange ganger; tilsvaarende for de fleste andre søkemotorer. Det blir for Focus viktig å holde kollegene borte fra alle slike kataloger som de ikke har bedt om, eller behøver være med på.

Nå har vi fått så mange henvendelser, og dokumentert sammenfallende taktikk og metoder som alle sammen er uakseptable og til dels ulovlige, at vi føler oss godt rustet til å forsvare de fleste som har kommet i “garnet” til haiene:
Dersom alle som har en dårlig erfaring med kataloghaier hjelper til med å sende inn en forklaring på hvordan de oppfatter at de ble lurt, hvordan deres protester er blitt håndtert, hvordan de er presset: Inkasso, telefonopptak, SMSer, løfter om at man bare vil sjekke adresser og telefonnumre, refererer til tidligere annonser osv., så vil det hjelpe oss enormt i vårt videre arbeide og mål: Nemlig å få en kataloghai i garnet vårt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Passord er feil

Mistet ditt passord?

Passord er feil

Mistet passordet ditt?

Skriv inn e-postadressen din.
Du vil motta en link for å generere et nytt passord.

E-post er feil

Tilbake til Logg inn