Proteket i storform

Det at vi fikk servering fra starten gjorde alt mye hyggeligere; det er greit å ikke være sulten og tørst under foredragene, og vi kunne mingle og virkelig se oss rundt 1,5 time før det faglige startet.

Og det faglige programmet var knallgodt:
• Hans Jacob Rønold Førsteamanuensis – Institutt for klinisk odontologi UIO, Spesialist i Oral Protetikk, Dr.odont «En keramisk krone – hva – hvor og hvordan?»
Og
• Harald Gjengedal 1. amanuensis, Medisinsk Odontologisk Fakultet UiB, Spesialist i Oral Protetikk, Phd og Cecilie Gjerde Gjengedal Stipendiat, Medisinsk Odontologisk Fakultet UiB, Spesialist i Oral Kirurgi og Oral Medisin «Behandlingsplanlegging – samarbeid kirurg og protetiker»
Harald avsluttet etter en Stoltenberg-pause med “Vurderinger ved tannslitasje”

Vi har laget en bildeserie (Album) på FaceBook : Trykker du på første bilde i albumet, så finner du tekstede bilder for å gi et samlet stemningsbilde. Men Proteket har selvfølgelig lagt ut sine bilder på sin egen facebookside

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Passord er feil

Mistet ditt passord?

Passord er feil

Mistet passordet ditt?

Skriv inn e-postadressen din.
Du vil motta en link for å generere et nytt passord.

E-post er feil

Tilbake til Logg inn