20180101 Colosseum stilling 350×110 til topp
20190101 GC LightPro -topp

Hva kan dere se etter på IDS ?

Focus er alltid interessert i det som tannlegene er interessert i.

Nå ble det umulig for Focus å reise til IDS denne gang (har vel 15-20 besøk der:-), så jeg satser på litt hjelp fra dere: Det betyr at vi forsøker løpende referat fra IDS, fra her vi sitter i Oslo (omtrent som fotballkommentator?) basert på tilbakemeldinger fra dere. Focus gir gjerne kred og omtale for og av dere som sender noe skriftlig tilbake hit, om hva dere fant.

Her er noen produkter vi tenker å sette oss bedre inn i – etter henvendelse fra kolleger. Det kommer på Tannhjulet og i Focus.

Send til kaare@focusmedia.no

20190305 Alignersoversikt HammerFor tiden er Aligners det store faglige tema. Det er jo slik at de store multinasjonale selskapene, spesielt Invisalign, er aktive: Trolig fordi markedet de har vært med å danne, får flere og flere aktører. Og forhandlere: Allerede nå er flere depoter inne med tilbudet i Norge.
Derfor er det spennende å vite hvem i Norge som forhandler hva. Hvilken plattform de bruker, hvilken scanner. Er det tilbud / kopling mellom kjøp, bruk og bestilling?Vi kjenner til disse produktene: Invisalign, Inman, Clearsmile, Dentiline, Clearcorrect, AllInFinner dere noen nye aligner-produkter på IDS?Samtidig vekkes jo interessen for hvilke scanner-produkter skal man satse på i klinikken. Hvilke tilbud finnes i markedet?

Finner dere noen nye “in office” scanner-produkter på IDS?

 

digora optime 200x200Det er flere tannleger som ønsker å høre om alternativ Software til Digora. Men for andre kan det nok også være fint å få kunnskap om produktet Fosforplate-scanner.

Focus samler inn informasjon om mulige tilsvarende løsninger som kan være aktuelle.

Har jeg rett når det finnes denne software: Visi Quick, Cliniview, Romexis, Scanora ?

Hvem har hva pr. dags dato?  Scanner / Software.

Finner dere noen nye fosforplate-produkter på IDS?

 

2019 DENTAPORT ZX APEX LOCATOR 200x139Apexlocator – hvilke typer er i markedet?

Vi vil gjerne ha egenskapene i kortversjon på “din” modell.  Vi kjenner til: Raypex 6, Morita’s Root ZX, NSK sin, Reciproc Gold, Tri-Auto ZX2

Finner dere noen nye Apex Lokatorer på IDS?

 

seksjonsmatrise 200x150Seksjonsmatrisesystem er et område der mange famler rundt. Derfor tenkte vi å sette opp en sammenlikning mellom de enkelte produkter og alternativer som er i markedet, eller kommer på IDS.

Temaet kan bli stort, så her er Focus takknemlig for å få bilder/tegninger av ditt produkt.

Men også om Dere finner noen nye seksjonsmatrisesystem el. tilsvarende på IDS?

 

Passord er feil

Mistet ditt passord?

Passord er feil

Mistet passordet ditt?

Skriv inn e-postadressen din.
Du vil motta en link for å generere et nytt passord.

E-post er feil

Tilbake til Logg inn