Hva fant dere på IDS ?

Focus er alltid interessert i det som tannlegene er interessert i.

Nå ble det umulig for Focus å reise til IDS denne gang, så jeg satser på litt hjelp fra dere: Focus gir gjerne kred og omtale for og av dere som sender noe skriftlig tilbake hit, om hva dere fant.

Her er noen produkter vi tenker å sette oss bedre inn i – etter henvendelse fra kolleger. Det kommer på Tannhjulet og i Focus.

Send til kaare@focusmedia.no

Se også
IDS DENTALMESSE. 12.-16. mars 2019 - Vi bringer referat og livstegn fra Europas største Dentalmesse. Produkt- og tjenestenyheter, og bilder

 

20190305 Alignersoversikt HammerFor tiden er Aligners det store faglige tema. Det er jo slik at de store multinasjonale selskapene, spesielt Invisalign, er aktive: Trolig fordi markedet de har vært med å danne, får flere og flere aktører. Og forhandlere: Allerede nå er flere depoter inne med tilbudet i Norge.
Derfor er det spennende å vite hvem i Norge som forhandler hva. Hvilken plattform de bruker, hvilken scanner. Er det tilbud / kopling mellom kjøp, bruk og bestilling?Vi kjenner til disse produktene: Invisalign, Inman, Clearsmile, Dentiline, Clearcorrect, AllInFinner dere noen nye aligner-produkter på IDS?Samtidig vekkes jo interessen for hvilke scanner-produkter skal man satse på i klinikken. Hvilke tilbud finnes i markedet?Finner dere noen nye “in office” scanner-produkter på IDS?

 

digora optime 200x200Det er flere tannleger som ønsker å høre om alternativ Software til Digora. Men for andre kan det nok også være fint å få kunnskap om produktet Fosforplate-scanner.

Focus samler inn informasjon om mulige tilsvarende løsninger som kan være aktuelle.

Har jeg rett når det finnes denne software: Visi Quick, Cliniview, Romexis, Scanora ?

Hvem har hva pr. dags dato?  Scanner / Software.

Finner dere noen nye fosforplate-produkter på IDS?

 

2019 DENTAPORT ZX APEX LOCATOR 200x139Apexlocator – hvilke typer er i markedet?

Vi vil gjerne ha egenskapene i kortversjon på “din” modell.  Vi kjenner til: Raypex 6, Morita’s Root ZX, NSK sin, Reciproc Gold, Tri-Auto ZX2

Finner dere noen nye Apex Lokatorer på IDS?

 

seksjonsmatrise 200x150Seksjonsmatrisesystem er et område der mange famler rundt. Derfor tenkte vi å sette opp en sammenlikning mellom de enkelte produkter og alternativer som er i markedet, eller kommer på IDS.

Temaet kan bli stort, så her er Focus takknemlig for å få bilder/tegninger av ditt produkt.

Men også om Dere finner noen nye seksjonsmatrisesystem el. tilsvarende på IDS?

 

Passord er feil

Mistet ditt passord?

Passord er feil

Mistet passordet ditt?

Skriv inn e-postadressen din.
Du vil motta en link for å generere et nytt passord.

E-post er feil

Tilbake til Logg inn