20220402 TANNBLOGGEN Midt-Norgemøte 2022

fjærpenn126x150

Vi sliter med å få LINKENE til å virke korrekt på mobiltelefonen, slik at du må bruke PC for å få best mulig kvalitet på Tannbloggen. Vi arbeider med saken :-) Send gjerne epostadressen din til 45450090, så får du melding også direkte på PC og mailbox.

 

 

Midt-Norgemøtet endelig tilbake !

————————- 1. april 2022  ————————-

“Horror-krav” fra HELFO, Tannhelseutredning, Tannklinikk-kjeder .. 

 

MIDT-NORGEMOTET MNM blomsten hestehov 100x150Jeg blir aldri lei av å reise til Trondheim på vårkanten: Et overveldende samvittighetsfullt, omtenksomt og raust arrangement: Uansett hvor du er i Norge, meld deg på til neste års møte. Men vær rask: Kveldsarrangement og hotellrom er borte i løpet av det første døgnet etter påmeldingstart.

Denne gang var det kun mulig å være med én dag (operert fot 😉 , men jeg fikk gleden av å komme meg helt rundt på utstillingen, stille kollegiale spørsmål om kursene, bare hyggelige kommentarer; motta mange tips om kjeder, Helfo og mer som jeg skal skrive om fremover.

2022 MNM banner til Tannbloggen med trykk herHelgen før Midt-Norgemøte var det et annet møte i Trondheim: Rundt 100 kjeveortopeder var samlet for å møte HELFO og snakke om takster. Trodde de…  Referat følger om ca én uke

Jeg har fått signaler fra kjeveortopeder og andre kolleger om “Horror-krav” fra HELFO: Det rammer skyldige som uskyldige; “Betal 2,7 millioner NOK med 14 dagers varsel med umiddelbar utpanting hvis det ikke betales”.  Det kan virkelig knekke noen og enhver, og er en framgangsmåte som neppe kan være lovlig.  –>Har du en opplevelse du kan dele? Husk at jeg er god på å holde ditt navn skjult og dine omgivelser anonyme.

stortinget tegning 114x50 med klikkhandI forbindelse med Munnhelsedagen inviterte AP, SV og Fagforbundet Ung til tannhelsepolitisk seminar på Stortinget 21.mars.  Vi har et grundig kommentert referat, og undrer ikke lenger på hvorfor stortingsrepresentantene bestemmer slik de gjør…  Klikk her eller på bildet for å lese “skråblikk”.

20220331 Oris salvesen front THSF 200x212 bikkettNeste Tannbloggen skal fortsette serien om Tannklinikk-kjeder: De fleste som gir meg innspill, får tilsendt utkast til gjennomlesing. Denne gangen fikk jeg litt bakoversveis, og må rette den opprinnelige artikkel. Dette sier noe om hvor viktig det er at dere lesere er engasjerte!  Så jeg trenger akkurat nå flere synspunkter på kjeder.  Det dukker foresten opp flere små-kjeder; vet du om noen? 3 eller flere klinikker med samme eier(e).
Omtaler av tannklikk-kjeder som sådan er interessant. Vi kom over en artikkel i “Tannhelsesekretæren” om Oris Dental AS, der de intervjuet Erik Salvesen. Du kan lese artikkelen her

 

Fortsettelse kommer; følg gjerne med på utlisting av artikler som du ser under Tannbloggen.

.
Mallards sitting on an ice floe on lake Michigan

Har du sett en trojansk hest? Ta kontakt!

 

Passord er feil

Mistet ditt passord?

Passord er feil

Mistet passordet ditt?

Skriv inn e-postadressen din.
Du vil motta en link for å generere et nytt passord.

E-post er feil

Tilbake til Logg inn