WebTannlegen

“WebTannlegen”s mål er å gi pasienter en nøytral og profesjonelt forankret informasjon om tenner, tannbehandling og vilkår som angår offentlig og privat tannhelsetjeneste.

webtannlegen Heading 800x100 ny THside 20190827

VIKEN SKJOLD LOGO
Viken har laget en fin og oversiktlig informasjon om tannhelsetilbud til barn og ungdom. På nettstedet “Nytt tannhelsetilbud for 21- og 22-åringer” finner du også linker slik at du kommer videre. Vil du vite mer, er dette link til HELFO    
pasient-tannlege advice 150x142

Tannhelsetjenestens kompetansesentere har gode råd til sine pasienter. Vi gjengir essensen av disse i en generalisert form og inkluderer en Video.

20191027 AKNE 150x117

TIDSSKRIFTET forn den norske legeforening har en artikkel om behandling av akner. Høyst aktuell informasjon og til hjelp for den norske tannlege

THF Tann med umbrella 150x92 “Tannhelseforsikring” – Innledning til tema - 23753 Pr. 1.oktober 2019 har vi registrert 4 tilbydere av tannhelseforsikring/tannforsikring. Det finnes flere “agenter” i markedet som markedsfører samme forsikring; med eller uten prisdifferanser. Én slik agent er Tryg Forsikring. Så har du kollektivavtaler, eksempel LO, som har avtale med Norsk Tannhelseforsikring. n n   Les også:   Vi har tagget alle artikler på Tannhjulet – SE HØYRE MARG. Du kan også KLIKKE her for resultatet fra taggen “TANNHELSEFORSIKRING”
Best Dental Care

Passord er feil

Mistet ditt passord?

Passord er feil

Mistet passordet ditt?

Skriv inn e-postadressen din.
Du vil motta en link for å generere et nytt passord.

E-post er feil

Tilbake til Logg inn