REFERAT FRA TIDLIGERE KURS OG MØTER

TIPS; “Tannleger i privat sektor” , er det nye navnet på Praksiseierforeningen. Årsmøtet ble holdt 13.-14. september. Focus fikk anledning til å være tilstede, og vårt inntrykk finner du her.

Rundt 150 medlemmer av  tannhelseteamet møtte opp hos Plandent fredag ettermiddag; 26. april 2019.   Først og fremst var dette et arrangement som var fullt opp av faglige og sosiale elementer; vi fikk svært god og raus servering med småretter og hyggelig drikke. ALT av utstyr og produkter var tilgjengelig for spørsmål og nærmere ettersyn: Medarbeiderne, inkludert sjefen sjøl, var tilstede hele tiden. Alle var absolutt interessert i å fortelle og vise; samtidig som rammen var veldig hyggelig og avslappet. Og så var det helt gratis!       Det var lagt opp til en faglig del der det var minikurs i ulike temaer; blant annet: gode bestillingsrutiner, nye smittevernsrutiner, EMS,   sementeringsteknikker, Opus bleking Og et hovedkurs for tannleger med 2 tellende timer:  Fra intraoral skanning til ferdig arbeid – kasuser fra norske tannleger  I tillegg var det muligheter til å gjøre noen virkelig gode kjøp: Pallesalg på roterende instrumenter Lagerutsalg og prutebord…

Igjen et flott faglig og sosialt Midt-norgemøte. Fremdeles – etter vår mening – det beste arrangement vi deltar på i Scandinavia. Hvordan er det mulig flere år på rad?

Vi bringer referat og livstegn fra Europas største Dentalmesse. Produkt- og tjenestenyheter, og bilder

24. januar 2019 holdt Buskerud Tannlegeforening sitt medlemsmøte på Hotvet Gård. Inger-Lise Mathiesen holdt kurs om HELFO

“Usynlige reguleringsskinner” er populært tema for tannleger og pasienter. Det er etterhvert mange leverandører; de fleste utenfor Norge. Nå ser det ut til at tannteknikerne våkner: Der får vi jo kortreist service? Focus har vært på gratis kurs med Dentialign, nå omdøpt til Dentiline

Det er flott at HELFO stiller med stand på våre møter. På NorDental 2018 stilte de personsterke opp. Det gjorde at kolleger og Focus kunne forberede spørsmål vi ellers ikke får svar på. Vi fikk et par timer med veldig nyttig diskusjon og informasjon.

MOBILvennlig. På PC kan du laste ned og skrive ut: Utstilleroversikt alfabetisk og etter standnummer, samt Halloversikt. NorDentals åpningstider kl.09:00 hver morgen. Torsdag til 17:00 og fredag til 18:00

20860 Programmet så i forkant veldig spennende ut, og Focus fikk anledning til å komme på årsmøtet som referenter. Det var viktige ting som ble tatt opp:
• Antibiotikaresistente bakterier og tannbehandling i utlandet
• Hvilke oppgaver skal privat tannhelsesektor ha i fremtiden? Paneldebatt
• Norsk Pasient Skadeerstatning orienterer om sitt arbeid
• Aldri God Alene er den enkle historien om å tenke annerledes i livet

20 representanter for privatpraktiserende tannleger i NTFs lokalforeninger kom sammen for å diskutere ansattes pensjon, og hva privatpraktiserende kan bidra med overfor eldre pasienter.

Tannhelseteamet var fornøyd med gode foredrag og gode foredragsholdere.
Utstillingen var flott og i en avslappet atmosfære, og vertskapet var raust og nærværende.

Veldig gode kurstema var smart satt opp med 2 parallelle heldagskurs og 2 halvdagskurs før og etter lunsj. Bildeserie og beskrivelse av kursene: Trykk på bildet.

Vi stilte forventningsfulle opp 7.feb. 2017 til et skreddersydd møte på Felix arrangert av Danske Bank for “Akademikergruppen”, og mottok kort tid før arrangementet en SMS der vi ble minnet om at møtet startet 16.30 presis. Og da var vi på plass: Uten noen som helst kontakt fra arrangør satt vi høflige i kinosalen 5 minutter, 10, 15, 30!…. 10 minutter på 5 kom en som liknet en foreleser, fikk av seg frakken – og forsvant. Møtet begynte en halv time for sent (kl. 17.00) fordi “vi holdt igjen for å få med oss de som kom sent” sa seniorrepresentant for Danske Bank. Slikt er vi ikke vant til. Fortsettelsen ble ikke bedre: Ved hjelp av markedsteknikker og salgsteknikker kom man endelig frem til budskapet om at Danske Bank er best egnet til å være våre rådgivere. Eller aller helst “selgere”? Men ikke nok med det…🙂 Flere av foredragsholderne /…

Buskerud tannlegeforening samler glatt 120 medlemmer til dette årlige møtet.

Tema “Benvev i helse og sykdom. Antibiotikaresistens – utfordringer i den kliniske hverdagen”: Ikke markedsført blant tannleger generelt; egentlig forbeholdt tannlegespesialistene 🙂 – Focus fant veien til grunnet spennende program.

En fin start på året er å ta en tur til Vestlandsmøtet i Bergen. I år ble det like etter katastrofealarm om at Bergen ville bli fylt opp med vann nedenfra, og ikke som vanlig fra oven. Skuffede hordalendinger ble snytt for katastrofesyn med et par cm. vannstand. Men for oss som kom dagen etter, var Bergen i morgentimene dekket av et tynt lag med snø; riktig vakkert. Og uvant. Fra flyet ser vi krystallklart vann, med sikt metervis ned i vannet.

Nok et inspirerende og trivelig kundearrangement hos PROTEKET !
Man er unektelig litt sliten etter endt arbeidsdag, og hva er vel da hyggeligere enn å bli servert god mat og drikke i omgivelser med omtrent 200 andre blide kollegeri flotte lokaler på Ullevål stadion? Leverandører og medarbeiderne på PROTEKET minglet rundt oss hele tiden, oppmerksomme og hjelpsomme. Ingen ting overlatt til tilfeldighetene.

Passord er feil

Mistet ditt passord?

Passord er feil

Mistet passordet ditt?

Skriv inn e-postadressen din.
Du vil motta en link for å generere et nytt passord.

E-post er feil

Tilbake til Logg inn